Få vores nyheder på mail

Apollo åbner for lykkeposen til mors dag

Pressemeddelelse   •   Maj 07, 2015 13:32 CEST

Mor er den bedste i verden. Når mor skal hyldes på søndag, disker Apollo derfor op med lidt af en speciel overraskelse til mor. Allerede nu er der således mulighed for at sikre sig en særlig gave til mor – nemlig en uspecificeret rejse til priser fra 998 kr. pr. person. Turen kan eksempelvis gå til Thailand, og mor er også velkommen til at forkæle sig selv, hvis nu familien ikke gør det.

Mor bliver helt sikkert glad for at blive overrasket med chokolade eller blomster på søndag. Men skal mor blive ellevild og føle sig ekstra forkælet, kunne man jo også invitere hende på en dejlig ferie.

Apollo har netop lanceret en kampagne, hvor mor kan blive forkælet med en lykkepose i form af en uspecificeret rejse til priser fra 998 kr. pr. person.

Mors dags lykkeposen er således fyldt med udvidede uspecificerede rejser med afgang fra enten Billund eller København. Priserne varierer fra 998 kr. op til 3.495 kr. for en uges ferie til en af Apollos charter-destinationer.

Man er til gengæld garanteret minimum et kategori 3-hotel – og helt sikkert også en glad mor!

”Vi har for nogle år siden kørt lignende kampagner, og her er rejserne blevet revet væk. Der er bare noget særligt ved at kunne overraske mor med en dejlig ferie, og jeg har ladet mig fortælle, at vi bl.a. har lagt en rejse til Thailand i lykkeposen denne gang. Så kan man sende mor ned til sol, strand og lækre cocktails, hvilket enhver mor vist vil sætte endnu mere pris på end en ny creme – og man er jo også velkommen til selv at tage med, hvis man trænger,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Priserne på Apollos mors dags-lykkeposer starter fra 998 kr. pr. person for en uges ferie til en af Apollos charterdestinationer. Man er garanteret minimum et kat. 3-hotel. Tilbuddet gælder for max. tre personer på delt værelse og max. to rum på samme hotel. Prisen er den samme for alle rejsende. Senest 14 dage før afrejse får man endeligt rejsebevis med hotel og destination.

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument