Få vores nyheder på mail

Apollo sætter gang i sommerferiesalget

Pressemeddelelse   •   Dec 01, 2014 08:59 CET

25 nye hoteller, masser af Grækenland, nyheden Albanien og rabatter til de målrettede

Selvom julen kun lige er rundt om hjørnet, kan det meget hurtigt blive sommerferietid. Apollo har netop åbnet op for salget af sommerferierejser med bl.a. 25 nye hoteller på programmet, nyheden Saranda i Albanien, en stor græsk hotelnyhed samt bestil-tidligt-rabatter på de mest populære destinationer og hoteller. Herudover er det, efter sammensmeltningen af Apollo og Falk Lauritsen, nu også muligt at bestille de favorit-destinationer, som vi kender fra Falk Lauritsen, gennem det, der nu er Danmarks tredje største charterrejseselskab.

Uanset hvordan metrologerne forudser, at den danske sommer bliver, så er det altid en god idé at bestille sin sommerferie i god tid, hvis man vil være sikker på at kunne nyde netop den destination, det vejr, det køkken og de oplevelser, som passer bedst til én.

Apollo har netop åbnet for salget af en spændende sommerferiesæson med mere end 100.000 rejser, som kan bestilles gennem både Apollo og Falk Lauritsen.

På programmet er bl.a. 25 nye hoteller, heriblandt flere nyheder i populære Grækenland og Spanien samt en række hoteller i Albanien.

Apollo først med Albanien

Albanske Saranda er en helt ny destination i Apollos sommerferieprogram, og Apollo er dermed de første til at tilbyde charter til det ellers, indtil fornyligt, lukkede Albanien.

”Vi har sammensat et virkelig stærkt sommerprogram i år. Naturligvis med fokus på to af danskernes absolutte favoritter Grækenland samt Spanien, hvor vi tilbyder flere nye hoteller. Vores spændende nyhed, Saranda i Albanien, ser vi dog også meget frem til at åbne for salget på,” fortæller Glenn Bisgaard, Kommunikationschef for Apollo, og fortsætter:

”Albanien er en relativt uudforsket destination rent chartermæssigt, hvor man, udover meget lave priser, som ellers efterhånden er svære at finde andre steder i Europa, kan opleve landets fascinerende historie og meget smukke kystlandskaber. Det er en oplagt destination for de af vores gæster, som gerne vil prøve noget nyt og uopdaget til priser, som, endnu, er helt i bund.”

Sommerferiefavoritter med rabat og ”byttemærke”

Til de målrettede, der ved, hvad de vil have og ikke vil gå på kompromis, har Apollo samlet sommerferiefavoritterne med bestil-tidligt-rabat på de destinationer og hoteller, som der typisk er rift om. Det er således muligt at spare 500 kr. pr. person på flere favoritdestinationer i bl.a. det græske øhav.

Samtidig er der mulighed for gratis ombytning af sommerferien frem til den 31. december 2014, hvis nu man alligevel ikke kan få ferien til at gå op i en højere enhed eller julegaven viser sig ikke at passe.

”Mange af vores stamkunder vælger at bestille sommerferien i god tid, fordi de ganske enkelt er målrettede. Den målrettethed vil vi gerne belønne med rabat på de hoteller og destinationer, som ofte er meget populære blandt vores gæster. Det gælder i særdeleshed Grækenland men også bl.a. Spanien og Tyrkiet, som ofte er de destinationer, som Apollo sender mange danskere af sted til i sommermånederne,” forklarer Glenn Bisgaard, der samtidig fremhæver en af sommersæsonens helt store nyheder: Det 4-stjernede Kipriotis Maris på Kos, der kombinerer familieferie med aktiv ferie.

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument