Få vores nyheder på mail

Flere vender sigtet mod Kroatien som sommerferiedestination

Pressemeddelelse   •   Nov 16, 2015 09:27 CET

Apollo opruster på Kroatien for sommeren ’16 bl.a. med nybygget koncepthotel

I sommeren ’15 valgte 896 danskere at rejse til Kroatien med Apollo. For sommeren ’16 forventer rejseselskabet at sende minimum fire gange så mange sommerferierejsende til landet på grænsen mellem Syd-, Central- og Østeuropa. Apollo har derfor satset intensivt på egne koncepthoteller i Kroatien, og et helt nyt Apollo Mondo hotel er på vej for sommeren 2016 – denne gang bygget fra bunden med fokus på Apollo-gæsternes behov.

Kroatien er endnu en uopdaget charterdestination for mange danskere. Men noget tyder på, at vores nysgerrighed er vakt ift. landet, hvis moderne historie startede så sent som i 1990.

Således valgte små 900 danskere at rejse med Apollo til Kroatien denne sommer. Men Apollo satser yderligere på Kroatien for sommeren 2016 og forventer således, at minimum 3.600 danskere lægger billet ind på Kroatien som sommerferiedestination for den kommende sommer.

Byen Split i de maleriske områder ved Kroatiens kyst ligger da også kun 2 timer og 10 minutters flyrejse væk fra København.

Apollo bygger eget resort i Kroatien
Apollo oplever allerede nu en stigende interesse for Kroatien som sommerferiedestination, og det selvom højsæsonen for sommerferiebooking endnu ligger et par måneder fremme i kalenderen. Interesseren kan ses i lyset af, at Apollo over de seneste år har satset på og investeret i Kroatien.

Sæsonen for Split i Kroatien starter i maj og slutter i oktober, og til maj 2016 åbner Apollo yderligere et af de populære Apollo Mondo Family Resorts i netop Kroatien – denne gang bygget fra bunden af Apollo selv.

Vi har valgt at satse en del mere på Kroatien fra den kommende sommer. Vi kommer derfor i alt til at øge vores sortiment i Kroatien med 20 pct. En del af dette indebærer et nybygget Apollo Mondo Family Resort på den maleriske Makarska Riviera ved Kroatiens kyst. Resortet er, ligesom vores øvrige Mondo Family Resorts målrettet familier, der gerne vil have lidt ekstra på deres ferie,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo og fortsætter:

”Det er første gang, vi bygger et Apollo Mondo Resort fra bunden, så vi har haft en stemme ift. processen, og vi er meget spændte på, hvad det over tid kan medføre ift. Kroatien som charterdestination. Det er jo en satsning, men vi har store forventninger.”

Apollo har allerede nu solgt knap tre gange så mange rejser til Kroatien sammenlignet med for et år siden.

Det nye 4-stjernede Apollo Mondo Family Resort, Romana Beach Resort, i Kroatien findes her.

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument