Få vores nyheder på mail

Ulrik Nissen ny marketingchef for Kuoni Danmark

Pressemeddelelse   •   Sep 07, 2012 13:36 CEST

Ulrik Nissen er netop udnævnt til fungerende marketingchef for Kuoni Danmark og dermed for Apollo Danmark og Falk Lauritsen.

Dorthe Rømer Frost, der har været i jobbet siden marts 2011 forlader virksomheden.

Ulrik Nissen har i perioden fungeret som salgschef for sports- og familieresortet, Playitas, samt for udvikling af koncept-hoteller for Kuoni Nordic.

- Vi er glade for, at Ulrik kan indgå som marketingchef for Kuoni Danmark. Jeg vil også gerne takke Dorthe for den indsats, hun har gjort for virksomheden. Vi ønsker hende held og lykke med det fremtidige virke udenfor Kuoni, siger Mats Dahlquist, COO for Kuoni Nordic.

 

 

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.