Gå til indhold
Vi jagter autentiske oplevelser på ferien

Pressemeddelelse -

Vi jagter autentiske oplevelser på ferien

Det ægte og lokale er i høj kurs, når vi rejser ud i verden

Nye oplevelser og kulturer, godt vejr og lokale madoplevelser er vigtige parametre, når vi rejser ud for at opleve verden. Men ægte og autentiske oplevelser, som vi kun kan få i det pågældende lande eller den enkelte by, vægter også højt blandt mange danskere. Autentiske oplevelser er således en vigtig faktor for mere end fire ud af ti, når de skal føle, at de har en god rejse. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt mere end 1.000 danskere.

Selvom man efterhånden kan opleve de samme forlystelsesparker, spise på de samme restauranter og købe ind i de samme butikker i stort set hele verden, så er det sjældent det, der tæller i pointregnskabet, når vi skal gøre op, om vi har en rigtig god ferie i udlandet.

Nej, mange af os vil langt hellere opleve de ægte lokale seværdigheder, spise det lokale køkken og handle noget, der er særegent for det sted, som vi besøger på vores udenlandsrejse.

For mere end fire ud af ti (42 pct.) af os er de autentiske rejseoplevelser nemlig lig med en god rejseoplevelse.

Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.017 danskere fra hele landet.

Ægte, autentisk og lokalt i høj kurs
Når vi så har sikret os, at de ægte og autentiske oplevelser på destinationen er på plads, så er der dog også en række andre ting, der skal gå op, for at det bliver en rigtig god ferie udenfor Danmarks grænser.

Knap tre ud af fire (69 pct.) vil nemlig gerne have mulighed for at opleve ting, de endnu har til gode at opleve, når de rejser ud i verden. Og for fire ud af ti (44 pct.) er godt vejr også lig med en god rejseoplevelse. Derudover vejer lokale madoplevelser også tungt på vægtskålen hos mange (44 pct.)

”I takt med at verden er blevet mindre, og vi har adgang til alt på nettet, kan klikke en nærmest hvilken som helst ret hjem til udbringning, og vi kan følge med i, hvad der sker i selv den fjerneste afkrog af verden døgnet rundt, er det lokale, autentiske og ægte kommet højere op på ønskesedlen, når vi rejser ud i verden. Vi ser fx en øget efterspørgsel på at bo på de lokale, ofte mindre og familieejede hoteller, og på de mere skæve udflugter, der tilbydes på rejsemålene. Simpelthen fordi flere vil opleve, hvordandet er at være en del af det lands kultur, som de besøger – i hvert tilfælde for en uge eller to,”forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Højt på listen over ting, vi forbinder med en god udenlandsrejse, er da bl.a. også mødet med de lokale, som fremhæves af knap hver tredje (30 pct.) som en vigtig parameter. Mødet med evt. andre danskere på feriedestinationen er derimod blot et ønskescenarie for 2 pct.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.