Få vores nyheder på mail

Vi vil have sommer til vinter

Pressemeddelelse   •   Jun 24, 2015 10:50 CEST

Apollo sælger oversøiske vinterrejser som varmt brød

Om det er det lunefulde forår, det foreløbigt noget utilregnelige sommervejr, mere eventyrlyst eller bare generel udlængsel, der har ramt danskerne, vides ikke. Apollo langer dog i øjeblikket vinterrejser til mere eksotiske destinationer over rejsedisken i et omfang, som rejseudbyderen ikke har set siden starten af 00’erne. Der er således på nuværende tidspunkt solgt 23 pct. flere vinterrejser i år til dato sammenlignet med sidste år. Det er specielt Phuket og Krabi, der lokker mange danskere til taster og telefoner for at få årets rejser væk fra det danske vintervejr i hus.

Med sommerferien lige om hjørnet, skulle man tro, at mange danskere koncentrerede sig om at planlægge turen, få fornyet pas og indkøbt solcreme og ny kuffert. Det gør de naturligvis også, men mange har også udnyttet foråret til at springe til tasterne for at bestille vinterens oversøiske rejse til eksempelvis Phuket, Krabi eller Cuba.

Hos Apollo har man allerede solgt 23 pct. flere oversøiske vinterrejser til danskerne. De helt store højdespringere ift. denne statistik er Phuket og Krabi, som 38 pct. flere danskere allerede har booket vinterrejsen til.

Det viser salgstal fra Apollo, der indtil videre sender mere end 12.000 danskere af sted til oversøiske destinationer den kommende vinter.

Verdens bedste flyselskaber sat i søen
Hos Apollo har man over de seneste år satset meget på de oversøiske destinationer – sammen med de mere kendte charterdestinationer som Grækenland og Spanien – derfor er stoltheden også at spore på det danske hovedkontor.

”Vi har valgt at indgå strategiske samarbejder med verdens bedste flyselskaber, så vi er rigtig glade for, at vi også bliver honoreret i markedet af kunderne, som kvitterer med at booke deres vinterrejse hos os. Vi havde ikke kunnet tiltrække så mange på langdistance flyvninger, hvis ikke det havde været for vores samarbejder med bl.a. Emirates, Qatar Airways og Thai Airways, som står for langt de fleste af vores oversøiske ruter,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Igen nemmere adgang til Goa
Apollos oversøiske vinterrejseprogram inkluderer bl.a. destinationer som Phuket, Krabi, Hua Hin, Vietnam, Bali, Sri Lanka, Goa, Dubai, Cuba, Cancun samt den Dominikanske Republik.

”Overordnet set går salget rigtig godt på de fleste af de destinationer, selvom flere af dem er nyere i vores rejseprogram. Mange af destinationerne er der godt salg i allerede nu, og bl.a. Cuba holder niveauet ift. sidste år. Vi forventer dog, at det tager fart senere på året.”

”Den eneste oversøiske destination, som vi lige nu oplever svækket interesse for, er Indien, som vi har solgt 25 pct. færre rejser til på nuværende tidspunkt. De nye visumregler, som blev indført 1. september sidste år, har gjort det vanskelligere at få turistvisum til Indien, men vi har netop modtaget information fra den indiske ambassade om, at ansøgningsprocessen ikke længere betyder personligt fremmøde på ambassaden. Det gør det hele lidt lettere for danskere, der eksempelvis drømmer om en rejse til Goa denne vinter,” slutter Glenn Bisgaard.

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument