Gå til indhold
18 nye Apollo-hoteller på de større græske øer denne sommer

Pressemeddelelse -

18 nye Apollo-hoteller på de større græske øer denne sommer

Man har ikke for alvor oplevet Grækenland, hvis ikke man har oplevet de græske øer. Der er cirka 2.000 af dem, så der er nok at vælge imellem. Men blandt de største er Kreta, Kos og Rhodos, som hvert år tiltrækker mange besøgende fra nær og fjern. Denne sommer udvider Apollo derfor med 18 nye hoteller på de større, men stadig yderst charmerende, græske øer, der tilbyder noget til både dem, der vil rejse for at få sved på panden, for kulturen, naturen, gastronomien og for dem, der primært vil slappe af.

Enhver græsk ø har sin helt egen charme, sin helt egen natur og kultur. Har man derfor oplevet en enkelt af de græske øer, har man meget langt fra oplevet dem alle.

Blandt de største, og mest populære, græske øer er Kreta, Kos og Rhodos, som Apollo denne sommer barsler med i alt 18 nye hoteller i programmet på og dermed 18 nye grunde til at opleve en af de største græske øer.

Flest nyheder på alsidige Kreta
De fleste af Apollos sommernyheder ligger i nærheden af Grækenlands fjerdestørste by Heraklion på evigt populære Kreta. Men på Kreta er der også ankomst fra Danmark til Chania og Sitia til en række både gamle og nye favoritter på den solsikre ø, der er Grækenlands største.

Blandt nogle af de mest populære produkter på Kreta er bl.a. det 4-stjernede Apollo Mondo Selected hotel Santa Helena Beach i Platanias, som ligger blot en spytklat fra byen Chania.

Her er altså rig mulighed for at kombinere sol og strand på et hotel, der er særligt afholdt af gæsterne, med hyggeligt caféliv og både lokal og international shopping i smukke og hyggelige Chania.

Sydkysten på Kreta byder blandt andet også på den særlige familie-ferieoase Almyra Beach midt på Long Beach ved Sitia, som også er et Apollo Mondo Family hotel. Og til dem, som gerne vil rejse flere sammen, tilføjer Apollo lejlighedshotellet Okeanis Golden Resort midt i Agii Apostolis tæt på Chania.

”Kreta er altid populær. Både blandt familier og rejsende par. Der er næsten overvældende meget at opleve, uanset om man vil være aktiv, dase på stranden, shoppe, spise god mad eller bare kombinere det hele i én og samme rejse. Selvom øen er stor, så finder man desuden stadig den græske charme og gæstfrihed, som Grækenland er så kendt for, og samtidigt ligger Kreta blot 3,5 timers flyrejse fra Danmark,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Rolige Kos og spændende Rhodos
Er Kos eller Rhodos endnu et uopdaget kapitel i rejsedagbogen, er de to græske øer dog også, på hver sin måde, et sommerbesøg værd.

Hvad mange fx ikke ved er, at familievenlige Kos byder på et væld af cykelstier, som kan føre besøgende rundt på øen. Det er derfor oplagt at hoppe på den tohjulede og gå på opdagelse blandt øens mange hemmelige hjørner, naturoplevelser og gastronomiske muligheder.

”På både Kos og Rhodos er der faktisk rig mulighed for at se øernes små perler og samtidigt være aktiv på et niveau, der passer en. Vi har bl.a. udviklet cykel- og løberuter i og omkring Kos by og på Rhodos, så vores gæster på øerne kan se dem fra en ny side samtidig med, at de kan få lidt sved på panden,” fortæller Glenn Bisgaard.

Vælger man derudover eksempelvis Apollo Mondo Family hotellet Kipriotis Maris eller Mythos Beach som indlogering denne sommer indgår desuden træning og en lang række andre muligheder for at være aktiv samt for eventuelt at deltage på Apollos populære svømmeskole for både børn og voksne.

”Man taler meget om de mindre græske øer. Men de større kan altså virkeligt også noget. Solen skinner hele sommeren, hver ø har sine kulinariske oplevelser, der er mange muligheder for at bo præcis, som man vil, og så er der luft og plads til lige præcis de særlige oplevelser, som den enkelte søger. Kos taler fx ofte til dem, der gerne vil have en stille og rolig ferie, mens Rhodos har noget for alle – også dem, der evt. gerne vil gå ud om aftenen,” forklarer Glenn Bisgaard.

Tag børnene med for 1 kr.
Går rejsen i øvrigt til enten Kreta eller Rhodos er der mulighed for at tage børnene med på ferie for 1 kr. på udvalgte hoteller på begge øer. Det gælder bl.a. på de populære hotel Epsilon på Rhodos og Sitia Beach på Kreta. 

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.