Gå til indhold
20 pct. flere til Emiraterne denne vinter

Pressemeddelelse -

20 pct. flere til Emiraterne denne vinter

Fuld fart på salg af rejser til Dubai og Emiraterne hos Apollo

Selvom sommerferien kun lige er på trapperne, er mange rejseglade danskere allerede begyndt at skue mod vinteren og mod, hvor de kan få varme, sol og strand, selvom det måske er minusgrader, regn og slud herhjemme. En af de destinationer, som går som varmt brød i den kommende vintersæson, er Dubai og Emiraterne. Således går salget af rejser til Dubai og Emiraterne allerede strygende nu og ligger 20 pct. foran salget i samme periode sidste år. Det viser nye statistiker for vinterrejsesæsonen hos Apollo, som endnu engang har udvidet udbuddet til destinationen.

De kanariske øer, Thailand eller Dubai? Mange danskere higer efter de solsikre destinationer, når lyset går på hæld i Danmark, og kulden lurer. Således også denne vinter, hvor det ser ud til, at antal rejsende til Dubai og Emiraterne slår alle rekorderne hos Apollo.

Rejseselskabet forventer således at sende intet mindre en 15-20.000 Apollo-gæster til Dubai og Emiraterne i rejsebranchens vintersæson fra september til og med marts.

Antallet af købte rejser fra Danmark til Dubai og Emiraterne ligger da også allerede nu 20 pct. over salget for samme periode sidste år.

”Der er ingen tvivl om, at mange, og måske endda også flere end forventet, har taget Dubai og Emiraterne til sig som rejsemål. Det var en satsning, vi gjorde i sin tid, fordi vi havde mange, der efterspurgte flere solsikre destinationer i vinterhalvåret, og det har vist sig, at det var en god investering. Vi begynder sågar at se en hel del gengangere, der vælger Dubai og Emiraterne som vinterdestination igen og igen, hvilket er yderligere en bekræftelse af, at destinationen kan noget særligt,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Investeringer i Dubai
Apollo har da efterhånden også udvidet produktet i Dubai og Emiraterne til at være ganske alsidigt. Blandt andet er der kommet en række Apollo Mondo koncepthoteller til, og så er weekendturene til Dubai tilbage i Apollos rejseprogram.

”Vi har valgt at genindføre weekendturene til Dubai, hvor man rejser ud onsdag og hjem igen søndag, fordi der ganske enkelt var så stor efterspørgsel på produktet. På den måde er det nu igen muligt at rejse til Dubai på en kortere sviptur med veninden eller familien uden, at man skal hive en hel uge ud af kalenderen,” forklarer Glenn Bisgaard, der også afslører, at antallet af udflugter på destinationen hele tiden bliver flere.

Fem emirater, 59 hoteller
Med de nye investeringer byder Apollo nu på rejser til i alt fem emirater og ophold på intet mindre end 59 hoteller. Blandt andet er det populære Radisson BLU i Fujairah tilbage for sæsonen sammen med bl.a. Radisson BLU Yazz Island i Abu Dhabi, som begge falder i kategorien Apollo Mondo Family.

Derudover har Apollo det nybyggede Aloft Palm Jumeirah, som byder på direkte udsigt til både Dubai Marina og Burj Al Arab fra liggestolen ved poolen, på programmet sammen med to Apollo Mondo Selected feinschmecker-hoteller: Al Raha Beach og Hilton Ras Al Khaimah.

”Der er i det hele taget både kendinge og nyheder på programmet i Dubai og Emiraterne, og det er netop det, der også kendetegner Emiraterne: Selvom man måske har været der før, så er der altid sket noget nyt og spændende, når man kommer igen.”


Priserne til Dubai og Emiraterne med Apollo starter ved 3.498 kr. med fly og hotel. Børn spiser for 1 kr. på flere af Apollo Mondo Family hotellerne i Dubai og Emiraterne, og flyrejsen foregår altid med Emirates, der garanterer høj service og ekstra af benplads.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.