Gå til indhold
29 nye små ferieperler i Grækenland hos Apollo til sommer

Pressemeddelelse -

29 nye små ferieperler i Grækenland hos Apollo til sommer

Gå på opdagelse i ”Small Greece”

Det hele startede i Grækenland. Også for Apollo. Denne sommer skruer rejseudbyderen endnu engang op for udbuddet til Grækenland. Særligt de små øer i det græske øhav får tilført en lang række ferieperler, så danskerne ikke længere har en undskyldning for ikke at gå på opdagelse på de mere uopdagede, smukke og autentiske øer i det azurblå vand.

Det græske øhav består af mere end 2.000 øer. Alligevel har de fleste danskere blot besøgt de største såsom Kreta og Rhodos. Det vil Apollo lave om på i den kommende sommer, hvor de tilføjer i alt 29 hoteller til deres udbud på de mindre græske ferieøer.

Således bliver der bl.a. tilføjet hele ni hoteller på den grønne og yderst afslappende ø Samos. Mens der vil være tre nye valgmuligheder på frodige Skiathos, der særligt appellerer til strandelskerne.

”Grækenland er meget mere og andet end bare de store øer, som mange af os kender så godt. Der er en særegen stemning og lune på øerne hver især, og vejr og vind vil også være forskelligt afhængigt af, om man vælger den ene eller anden ø. Det gør det til en ret unik oplevelse at besøge de lidt mindre øer i Grækenland. De kan nemlig alle noget, som de andre ikke kan,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Grækenland for alle
De fleste af de mindre øer i det græske øhav er dog præget af den afslappede stemning, som ofte karakteriserer det græske tempo i det hele taget.

Der er altså rig mulighed for afslapning og for en autentisk oplevelse på fx Paxos, som er en af de mindste af de beboede græske øer, eller på Skopelos, der er kendt for at lægge scene, stemning og charme til filmen Mamma Mia!, og hvor tempoet er mere end roligt. Desuden giver Skopelos i vid udstrækning mulighed for at opleve de typiske græske hvidkalkede huse overalt på øen.

De, der er til mere action og fest på ferien, vil derimod foretrække øen Ios, som ofte først for alvor vågner efter solnedgang.

”Der er en grund til, at grækerne ikke rigtigt taler om stress – og særligt ikke på øerne. Den der døsige stemning, som grækerne er så kendte for, vil man for alvor kunne opleve på de mindre øer, hvor båden kommer, når den kommer, hvor der sjældent findes turistfælder, og hvor fisken på tallerkenen er hentet op af fætteren tidligere på dagen. Det er ret unikt i en verden, hvor alt går stærkt, og hvor alt ligger på internettet nærmest, inden det er sket.”

I alt har Apollo 29 destinationer i Grækenland på deres rejse-menukort. De mindre græske ø-destinationer udgør cirka halvdelen. Blandt de små græske øer er bl.a. Karpathos, Skiathos, Santorini, Samos, Lefkas, Korfu, Kalymnos, Symi, Tilos, Naxos, Ios, Skopelos og Paxos.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.