Gå til indhold
50 pct. flere er tidligt ude med sommerferiekøbet

Pressemeddelelse -

50 pct. flere er tidligt ude med sommerferiekøbet

Sommeren 2017 vil muligvis blive husket af mange danskere som den vejrmæssigt værste i mands minde. Regnen silede ned, og danskerne flokkedes i lufthavne for at komme væk og få det sommervejr, som de fleste vist havde set frem til. Mange gik dog forgæves efter den sommerferie, de havde håbet på. Det mærker Apollo i denne tid, hvor rejseudbyderen sælger næsten dobbelt så mange sommerrejser sammenlignet med sidste år, hvor salget ellers også gik stærkt. Lige knap 50 pct. flere rejser er således allerede solgt til sommeren 2018.

Hvordan det danske sommervejr i 2018 bliver, kan man kun gisne om. Faktum er dog, at de seneste danske somre har vist sig fra deres vådeste og køligste side. Eftermiddagens strandture herhjemme har været sparsomme, de lune aftner på terrassen har været få, og de afslappende ture til sommerhuset er blevet tilbragt indendørs med kig på regn, regn og atter regn.

Vejret har de seneste somre ikke været med de danskere, som stornyder sommerens sol og varme, og mange er endt med mere eller mindre spontant at flygte fra regnen til mere sydlige himmelstrøg.

Noget tyder på, at mange i bagklogskabens lys er begyndt at bestille deres sommerferierejser tidligere. I hvert tilfælde er det en tendens, Apollo ser blandt deres kunder, der i stigende grad bestiller sommerferien tidligere. Således har Apollo nu solgt knap 50 pct. flere rejser for sommeren 2018, end de gjorde sidste år på denne tid af året. Og det selvom sidste års salg også tog fart tidligere end normalt.

”Måske bliver næste sommer helt fantastisk herhjemme. Men vi ved det jo ikke. Og mange af vores rejsende er ganske enkelt holdt op med at tage chancer. De bestiller i god tid, så de ved, at de i det mindste kan se frem til en uge eller 14 dage med godt vejr på Kreta eller i Kroatien – hvis nu,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Charterrejsen går til Grækenland og Spanien
Blandt de mest populære destinationer for sommeren 2018 er bl.a. Chania-området på Kreta og Playitas på Fuertevenuta. Det er destinationer med solgaranti, som samtidigt appellerer til både rejsende med børn og dem uden. Desuden er det fortsat Apollos populære Apollo Mondo koncepthoteller, der trækker i de fleste.

”Når der er frit valg på alle hylder, så er det ofte de mere klassiske destinationer, der ryger først, og de hoteller, som har mere skræddersyede koncepter til de forskellige rejsetyper: Børnefamilier, rejsende par eller dem, der gerne vil have mulighed for at være aktive på ferien. Så betyder prisen egentligt mindre,” lyder det fra Glenn Bisgaard, der også fremhæver, at Apollo lige nu tilbyder gratis afbestilling og ombookning på rejser bestil til sommerferien 2018 frem til den 15. december.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.