Gå til indhold
7 ud af 10 sommerferier ud af Aalborg solgt

Pressemeddelelse -

7 ud af 10 sommerferier ud af Aalborg solgt

Rejser fra Aalborg til sydens sol i sommerferien går som varmt brød

Salget af sommerrejser ud af Aalborg går pt. stærkt hos Apollo, som nu kan melde tæt på udsolgt i antallet af sommerafgange fra den nordjyske lufthavn. Syv ud af ti rejser er allerede langet over disken, også selvom der endnu er et par uger til, at sommerferiesæsonen for alvor skydes i gang.

Salget af sommerferierejser fra Aalborg går i øjeblikket stærkt hos en af landets største udbydere af charterferier. Apollo kan således snart melde udsolgt af rejser fra den nordjyske lufthavn.

Syv ud af ti rejser er således allerede solgt. Specielt Kreta er en populær destination, når man rejser fra det nordjyske. Til Kreta er otte ud af ti rejser med afrejse i de typiske sommerferieuger således solgt.

”De seneste uger er der blevet solgt rigtig mange rejser med afgang fra Aalborg. Og det er de populære destinationer og hoteller, der ryger først. Så hvis man lurpasser lidt på sommerferien men stadig forventer at skulle afsted og har specifikke krav til hotel og destination, så tror jeg, man skal begynde at kigge sig lidt omkring,” mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Det er specielt i de typiske uger i juli, der er ved at være udsolgt. I august er der stadig lidt at komme efter.

”Vi forventer ikke, at priserne på sommerferien bliver lavere, end de er lige nu. Der er tværtimod stor sandsynlighed for, at de kommer til at stige, når sommerferien først skydes i gang, fordi der er stor efterspørgsel – også fra vores nabolande, som ofte tiltrækkes af de samme destinationer som os.”

Hvis man har mulighed for det, råder Apollo til, at man kigger et godt stykke ind i august, hvor priserne er en smule lavere og tilgængelighed endnu er god.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.