Gå til indhold
Aftale på 910 millioner SEK mellem SAS og Apollo

Pressemeddelelse -

Aftale på 910 millioner SEK mellem SAS og Apollo

SAS og Apollo fortsætter sit lange samarbejde og har igen indgået aftale om sommersæsonen. Aftalen gælder for 2014 og indebærer, at SAS flyver Apollos kunder fra 17 forskellige steder i Sverige, Norge og Danmark. Værdien af aftalen er 910 MSEK.

Apollo har valgt SAS som flyselskab, den største eksterne samarbejdspartner ud over Apollos eget flyselskab Novair. I forbindelse med indgåelse af aftalen har Apollo især lagt vægt på, at SAS har en fleksibel flåde med både store og små fly, som gør det muligt også at flyve fra mindre regionale lufthavne, samt trygge og pålidelige flyvninger med høj punktlighed.

- Vi er enormt stolte over, at Apollo endnu engang har valgt os som partner. Takket være vores flåde, kan Apollo tilbyde kunderne direkte afgange fra mange skandinaviske destinationer. Vi ser frem til at sige velkommen til Apollos kunder ombord hos SAS, siger vice president Annelie Nässen, Global Agent Sales, SAS.

- Vi har samarbejdet med SAS i mange år. Det giver os fleksibilitet også at anvende et eksternt flyselskab i tillæg til vores eget Novair. Det viser sig at være særligt vigtigt i turbulente tider, hvor vores samarbejde med SAS giver os mulighed for hurtigt at omdirigere kapacitet. Senest flyttede vi kapacitet fra Egypten til nye rejsemål som fx Marokko, siger administrerende direktør Mats Dahlquist, Kuoni Nordic.

Med SAS-samarbejdet kan Apollo tilbyde sommerrejser fra 17 forskellige steder i Sverige, Norge og Danmark til mere end 20 destinationer i hele verden. I Danmark flyver Apollo og SAS fra København, Aalborg og Billund.


Related links

Emner


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.