Gå til indhold
Aktiv ferie på menuen på Ferie for Alle

Pressemeddelelse -

Aktiv ferie på menuen på Ferie for Alle

Er det blandt nytårsforsættene, at der skal mere sved på panden i hverdagen, men det er svært at komme i gang hjemme i kulden? Eller kribler det i benene, når pulsen ikke har været oppe i 24 timer? Så er der rig mulighed for at få inspiration og afløb for begge dele på en aktiv ferie. Hvad aktiv ferie dog er og kan, er der allerede mulighed for at finde ud af på årets Ferie for Alle-messe, hvor Apollo disker op med både eksperter fra både Playitas og La Pared, der begge er sportsresorts, der er specialiserede i at kombinere rejseglæde med sved på overlæben og kilometer i benene.

Mange taler om det. Mange gør det også. Og endnu flere vil rigtigt gerne. Tage på aktiv ferie, naturligvis!

Apollo har, siden de i sin tid lancerede rejser med fokus på sportslige udfoldelser, haft stor succes med ferier til lunere omgivelser og med et overdådigt menukort af aktiviteter, man kan plukke fra – uanset om det er golf, cykling, løb, svømning, yoga, surfing eller noget helt syvende, der er ens passion.

Men det er stadig en uforløst drøm for mange at tilbringe en hel uge eller måske endda 14 dage med fokus på delvist ferie og afslapning og delvist på at dyrke sport med familie og/eller venner.

På rejsemessen Ferie for Alle har Apollo dog denne gang inviteret eksperter fra sportsresortene Playitas og La Pared på Fuerteventura, som kan afklare eventuelle tvivlsspørgsmål, praktiske skrubler eller andet og dermed være med til at inspirere til den perfekte aktive ferie for den enkelte rejsende eller gruppe.

I kødet på eksperterne
Både det velkendte Playitas og det nyere La Pared er kendte for at være eksperter i aktive ferier for både individuelle rejsende og grupper. De holder begge til blot få timers flyvning fra Danmark på den rå og naturskønne kanariske ø Fuerteventura.

”Vi glæder os meget over, at det er lykkedes os at få vores venner fra Playitas og La Pared med ombord på messen, og at de kunne lokkes til det kolde nord fra deres fantastiske ø, der er kendt som det oplagte sted for bl.a. cykling, løb, surfing og triatlon året rundt. Der er helt sikkert gæster, som har besøgt et af resortsene på Fuerteventura, der vil glæde sig til en snak med dem. Men der er også rig mulighed for, at nye gæster kan få forløst deres spørgetrang. Så det er bare om at udnytte, at vi har fløjet eksperterne på feltet ind,” opfordrer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

I forbindelse med besøget fra Fuerteventura har Apollo desuden arrangeret en konkurrence, der giver mulighed for at vinde et ophold for to personer i en uge på Playitas.


Det hele kan opleves på Apollos stand 9840 på Ferie for Alle.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.