Gå til indhold
Ankom til paradis i to etager

Pressemeddelelse -

Ankom til paradis i to etager

Apollo lancerer rejser til paradisiske destinationer med verdens største fly

Denne vinter flyver Apollo rejselystne danskere til paradisiske feriedestinationer med nogle af verdens bedste flyselskaber. Dette inkludere verdens største fly i to etager, Airbus 380, fra Emirates, som fra december flyver danskerne til det eksotiske ferieparadis Mauritius. Vinterens paradis-destinationer byder på unikke ferieoplevelser for enhver smag og pengepung.

Når kulden får fat, og vinteren rigtigt sætter ind med frost og sne, drømmer mange sig langt væk til sol, varme og langstrakte hvide palmestrande samt azurblåt vand.

Apollo imødekommer denne vinter de paradishungrendes behov med rejser til bl.a. eksotiske rejsemål som Goa, Bali, Dubai, Maldiverne og Mauritius.

På vinterrejsen til det paradisiske Mauritius samt til Dubai tilbyder Apollo feriegæsterne at ankomme med stil i verdens største fly; det toetagers Emirates Airbus 380 med 615 sæder fordelt på to klasser.

”Denne vinters program bliver det største oversøiske rejseprogram, vi nogensinde har præsteret hos Apollo. Samtidig har vi gjort alt for at sikre en god rejse fra A-Z ved at samarbejde med nogle af verdens bedste flyselskaber. Bl.a. Emirates, som vil flyve vores gæster ud af København med den imponerende Airbus 380, når den nye daglige rute mellem Dubai og København åbner,” jubler Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Paradis har en (mindre) pris

At lande i paradis med nogle af verdens bedste flyselskaber og imponerende fly behøver dog ikke at sprænge feriebudgettet.

Apollo har således sørget for at sammensætte paradisiske rejser i stort set alle prisklasser for vinteren.

”Når alle har ret til et fedt køkken, har alle også ret til en drømmeferie. Derfor har vi sammensat vinterens program således, at vi er helt i bund og top rent prismæssigt. Så kan man selv sammensætte drømmerejsen præcis, som man vil have den. Og ligesom ved alle vores øvrige rejser er gæsterne til paradisdestinationerne naturligvis dækket af pakkerejsegarantien, og vi sikrer, sammen med vores gode samarbejdspartnere Emirates, Qatar og Thai Airways, at gæsterne er i gode hænder fra ende til anden. Desuden står vi, som vi altid gør, til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året – også i paradis,” slutter Glenn Bisgaard.

Apollo flyver denne vinter til følgende oversøiske destinationer: Mexico, Cuba, Maldiverne, Sri Lanke, Bali, Goa, Mauritius, Dubai, Vietnam, Den Dominikanske Republik, Thailand, Bangkok, Hua Hin, Krabi, Koh Samui, Phuket, Koh Kho Khao og Khao Lak.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.