Gå til indhold
Foto fra Sonio Beach. Det nye Apollo Mondo Local i Platanias på Kreta,
Foto fra Sonio Beach. Det nye Apollo Mondo Local i Platanias på Kreta,

Pressemeddelelse -

Apollo åbner fem nye koncepthoteller til sommersæsonen

Hele seks ud af ti af Apollos rejsende vælger et koncepthotel, idet de går efter en ferie med høj kundetilfredshed og faciliteter, der er skræddersyet til netop dem og deres interesser. For at imødekomme den store efterspørgsel efter koncepthotellerne lancerer rejsearrangøren nu yderligere fem Mondo-hoteller til sommerprogrammet 2022.

Flere og flere bruger deres ferie på at dyrke nogle af de interesser, de holder allermest af. Det afspejles ikke kun i valg af rejsemål men også i, hvordan folk indkvarterer sig på ferien. Siden Apollo lancerede det første koncepthotel i 2014, er efterspørgslen efter koncepthotellerne steget markant, og det samme er udbuddet. I dag tilbyder Apollo intet mindre end 44 koncepthoteller i seks forskellige kategorier, og fem mere kommer til til sommer.

”Alle vores koncepthoteller er baseret på feedback fra vores rejsende, og de er udviklet i samarbejde med lokale, dedikerede hotelejere, kokke og personale for at opfylde vores krav for en rigtigt god rejse uanset, hvem man er, og hvad man sætter ekstra stor pris på at bruge sin tid på. Det er produkter, vi er meget stolte af,” forklarer Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Fem nye koncepthoteller i 2022
For at imødekomme den store efterspørgsel efter koncepthoteller lancerer Apollo fem nye Mondo-hoteller den kommende sommer - blandt andet i Grækenland, Kroatien og Cypern.

På Kreta åbnes dørene til rejsearrangørens nyeste Apollo Mondo Duo-hotel for voksne, Amira Luxury Resort, samt det autentiske Apollo Mondo Local Hotel Sonio Beach lige i hjertet af Platanias.

”Kreta er ikke bare vores hjertebarn, men også sommerens mest populære rejsemål. Og at vi nu kan tilbyde 15 koncepthoteller fordelt på alle kategorier og geografisk fordelt på hele øen, er en kæmpe fornøjelse for os – og for vores kunder. Faktisk har det aldrig været nemmere at finde det perfekte hotel på vores allesammens yndlingsø,” siger Glenn Bisgaard.

Sommerprogrammet for Kroatien og Cypern bliver også opgraderet med nye Mondo-hoteller. Derudover åbner to nye Apollo Sports-hoteller i Grækenland til sommer – begge Powered by Playitas.

Mest tilfredse gæster
Koncepthotellerne er ikke bare nogle, Apollo selv er glade for. De er nemlig også de hoteller, som kunderne er mest tilfredse med. Apollo Mondo-hotellerne har således en kundetilfredshed på hele 8,8 i gennemsnit. Og det er derfor heller ikke underligt, at seks ud af ti af Apollos rejsende vælger disse.

En af de største succeser har, mod alle odds, været Apollos nyeste Mondo Boutique-hotel Porto Plomari på den græske ø Lesvos, som slog dørene midt i pandemien. På trods af rejserestriktioner lukkede hotellet dørene for sæsonen med en score på 9,0 i kundetilfredsheden og udelukkende positiv feedback fra gæsterne.

Det nye Apollo Sports resort Sivota Retreat – Powered by Playitas har også slået rekorder i år. Hotellet var fuldt booket hele sommeren og endte med en rekordhøj kundetilfredshed på 9,1 og Silver-udmærkelsen baseret på gæsternes egne anmeldelser.


Apollos seneste koncepthoteller er:
Amira Luxury Resort - Mondo Duo i Rethymnon, Kreta
Sonio Beach - Mondo Local i Platanias på Kreta
Napa Mermaid Hotel & Suites - Mondo Selected i Aya Napa, Cypern
Aminess Khalani Beach - Mondo Selected i Makarska, Kroatien
Gold City - Mondo Selected i Side, Tyrkiet

Læs mere om de forskellige hotelkoncepter her.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.