Gå til indhold
Apollo åbner nyt ambitiøst sportshotel

Pressemeddelelse -

Apollo åbner nyt ambitiøst sportshotel

Aqua Vista – Powered by Playitas åbner allerede i denne måned

Aktiv ferie og sportshoteller er populære som aldrig før. Nu åbner Apollo, i samarbejde med Playitas, et nyt stort sportshotel i Hurghada i Egypten, og hotellet slår allerede dørene op i denne måned. Gæsterne kan forvente samme standard som på det kendte sportsresort Playitas, idet de har stået for udviklingen af service- og madkoncept samt infrastrukturen for sport og træning. Med det nye sportshotel forventer Apollo at øge antal rejsende til Egypten med 100 pct.

Ovenpå de seneste års succes med Playitas Resort og La Pared – Powered by Playitas etablerer Apollo og Playitas sig nu i en helt ny verdensdel. Sportsresortet Aqua Vista i Hurghada i Egyptenhenvender sig både til elitesportsudøvere og motionister hele året rundt.

Aqua Vista – Powered by Playitas, som er Apollos tredje træningshotel, tilføjer endnu et stort og komplet sportshotel til rejsearrangørens sportsprogram - Powered by Playitas. Apollo har herudover Playitas på Fuerteventuras østkyst samt La Pared – Powered by Playitas på øens vestkyst.

”Interessen for aktiv ferie har aldrig været større, og vi ser frem til at tilbyde vores rejsende et omfattende træningsudbud af allerhøjeste kvalitet i Egypten. Bl.a. kan gæster se frem til, at vi har etableret en infrastruktur på hotellet, som man kun kan drømme om. Man vil fx kunne nyde en olympisk pool i hjertet af anlægget, som er omgivet af sportsfaciliteter samt udstyr i verdensklasse, ” fortæller Glenn Bigaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, der også garanterer, at et ophold på Aqua Vista – Powered by Playitas vil være lidt ud over det sædvanlige.

Om klientellet til det nye hotel i Hurghada fortæller han:

”Tanken er, at det nye resort skal tale til alle, som har lyst til at være aktive på ferien – uanset, om vi taler om yoga, crossFit, tennis eller noget helt fjerde. Det nye hotel egner sig desuden til grupper fra svømme- og efterskoler eller andre grupper, der rejser for sammen at dyrke fx boksning, tennis eller andet.”

Garanti for høj kvalitet
Det er da også de erfarne mennesker bag Playitas, som også har en finger med i spillet på det nye Aqua Vista i Hurghada.

”Sammen med Apollo har vi etableret et velfungerende sportskoncept på Aqua Vista. At hotellet får navnet ”Powered by Playitas” indebærer en garanti for højt niveau på alt lige fra service, sportsinfrastruktur, træning samt god og sund kost. De gæster, der tidligere har besøgt Playitas og La Pared, vil derfor også finde visse ting velkendte, selvom Aqua Vista bliver helt sit eget,”uddyber Markus R. Kempen, Managing Director på Playitas.

Selvom Aqua Vista – Powered by Playitas først for alvor åbner nu her i oktober, er sportshotellet allerede det mest bookede hotel i Egypten hos Apollo, og rejsearrangøren forventer at øge antallet af rejsende til Egypten med mere end 100 pct. med åbningen af hotellet. Det vil svare til niveauet af rejser til landet i 2011.

Om Aqua Vista
På Aqua Vista – Powered by Playitas finder gæsterne faciliteter og infrastruktur, der appellerer til både eliteidrætsudøvere og hverdagsmotionister.

Hotellet rummer bl.a. en nybygget 50-meters olympisk pool, et hotelfitnessområde på over 600 kvm samt et udendørs Crossfit-område – alt sammen udstyret med de nyeste maskiner til både styrke- og konditionstræning.

På hotellet tilbydes desuden daglige træningspas i alt fra yoga til funktionel træning. Anlægget tilbyder herudover tennisbaner, fire swimmingpools samt hav og strand lige udenfor døren. Mulighederne for at snorkle og dykke i Hurghada er desuden fantastiske, og vil man forlade resortet for en stund, så findes et familievenligt vandland, spa og skønhedssalon tæt på resortet.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.