Gå til indhold
Apollo byder velkommen tilbage til Sharm El Sheikh

Pressemeddelelse -

Apollo byder velkommen tilbage til Sharm El Sheikh

Den populære egyptiske perle er igen en del af Apollos ferieprogram


Efter et par års fravær er Sharm El Sheikh tilbage blandt Apollos populære feriedestinationer. På grund af urolighederne i landet måtte Apollo for et par år siden lukke ned for alle rejser til Sharm El Sheikh, men nu er det igen sikkert at rejse dertil. Apollo har således åbnet op for rejser til den populære egyptiske ferieby.

De senere års uroligheder i Egypten gjorde, at mange rejseselskaber helt lukkede ned for at sende gæster til det Nordafrikanske land. Dette betød, at mange måtte gå forgæves til rejsebureauerne, da især Sharm El Sheikh er en utrolig populær feriedestinationer blandt danskerne.

Nu er det dog igen sikkert at rejse til den populære resortby ved Det røde hav, og derfor har Apollo netop igen åbnet for salget af rejser til Sharm El Sheikh.

”Vi var oprigtigt kede af at måtte skuffe mange, da vi blev nødt til at lukke for rejser til Sharm El Sheikh, men vores gæsters sikkerhed har til enhver tid højeste prioritet. Nu er det igen sikkert at rejse til Sharm og omegn, så destinationen er naturligvis tilbage på programmet,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo, og fortsætter:

”Flere rejsebureauer åbnede allerede op for rejser til Sharm for noget tid siden, men hos Apollo har vi rådført os med vores lokale kilder. Derfor har vi først nu valgt igen at kunne sende vores feriegæster til Sharm El Sheikh.”

Sharm El Sheikh er specielt kendt for at byde på solskinstimer 350 dage om året, for de langstrakte strande samt det imponerende liv under havoverfladen. Herudover er der rig mulighed for at dyrke Egyptens historie ved et ophold i Sharm El Sheik.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale