Gå til indhold
Apollo flyver direkte til Krabi denne vinter

Pressemeddelelse -

Apollo flyver direkte til Krabi denne vinter

Rejsearrangøren tilbyder tre ugentlige flyvninger til Krabi – heraf en direkte

Sommerferien er kun lige skudt i gang. Men for mange danskere er den lille sommerpause også en god undskyldning for at tage rejsekikkerten frem og kigge ud i vinterferiehorisonten. Her er Thailand en vaskeægte dansker-favorit, når der skal sand mellem tæerne og sol på næsetippen over vinteren. Apollo flyver denne vinter direkte til Krabi i Thailand og har hele tre afgange ugentligt for at følge med efterspørgslen.

Gæstfrihed, store smil og ren paradis-idyl er noget af det, der kendetegner Thailand som rejsedestination. Og det er åbenbart noget, som mange danskere gerne rejser langt for at være en del af. I hvert tilfælde er Thailand blevet en fast favoritdestination om vinteren blandt mange danskere.

Thailand byder da også på godt vejr og et fantastisk køkken året rundt. Men særligt om vinteren, hvor alt er mørkt og koldt og surt herhjemme, er Thailand noget, som rykker.

Af samme årsag tilbyder Apollo denne vinter også hele tre ugentlige flyvninger, heraf en direkte, til thailandske Krabi. Og salget af pladserne går pt stærkt.

Stor efterspørgsel på vinter-Thailand
Fra november til slutningen af marts har Apollo således tre afgange fra København til Krabi. Hver fredag med en direkte flyvning i samarbejde med Norwegian, samt hver lørdag og søndag med et enkelt stop undervejs, hvor flyvningen foregår i samarbejde med Thai Airways samt Qatar Airways, der netop er kåret til et af verdens bedste flyselskaber.

”Vi oplever allerede nu meget stor efterspørgsel på Thailand som vinterdestination. Faktisk er flere afgange til bl.a. Krabi allerede tæt på udsolgt, selvom vi har tre ugentlige flyvninger, og der endnu skal vendes en del kalenderblade, førend vi rammer vinteren. De direkte flyvninger til Krabi er naturligvis lidt af et tilløbsstykke. Men har man ikke noget imod en lille mellemlanding til at strække ben, så er der yderligere to flyvninger fra København,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Rolige Krabi – et hit til vinterrejsen
Blandt de vinterrejsende til Thailand er særligt området omkring Krabi populært. Mens fx Phuket tiltrækker rejsende hele året rundt, så trækker Krabi primært i vintersæsonen, hvor det ikke regner nær så meget, som man kan opleve i sommermånederne.

”Krabi i sig selv er absolut et besøg værd, og vi har mange gengangere på destinationen. Men provinsen giver også adgang til at rejse videre, hvis man vil udnytte rejsen til at opleve mere af Thailand – fx rolige Ao Nang, den stille fiskerby Klong Muang eller i kombination med paradisstrandene på Koh Lanta. Uanset så er Krabi en meget rolig destination, hvilket mange danskere trives rigtigt godt i,” forklarer Glenn Bisgaard.

Blandt de populære resorts i Krabi denne vinter er bl.a. Krabi Tipa Resort, der tilbyder storfamilieværelser med plads til op til fem gæster; det 4-stjernede spa-resort Deevana Plaza; Crown Lanta Spa & Resort med havudsigt i Koh Lanta samt det miljøvenlige resort Pakasai Resort, der byder på lokal og økologisk mad, og som derudover er et Apollo Mondo Enjoy hotel.

Ud over Krabi tilbyder Apollo også rejser til Phuket samt Bangkok hele vintersæsonen.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.