Gå til indhold
Apollo flyver fra Billund til Vietnam denne vinter

Pressemeddelelse -

Apollo flyver fra Billund til Vietnam denne vinter

Vinternyhed hos Apollo: Vietnam fra Billund

For mange danskere er Vietnam lig med gæstfrihed. Mødet med den gæstfrihed er denne vinter ikke kun forbeholdt rejsende fra København, når Apollo åbner for rejser fra Billund til Vietnam denne vinter. Det første fly med retning mod Ho Chi Minh City letter fra Billund i midten af december, og der er allerede nu rift om pladserne.

Stiv kuling, regn, sne og våde sokker i de tunge støvler eller venlige smil, vidunderlige strande, et køkken med lutter friske råvarer og smage samt gæstfrihed sjældent set mage. Denne vinter kan rejsende fra Billund skifte førstnævnte ud med sidstnævnte, når Apollo åbner for muligheden for at rejse til Vietnam fra Billund Lufthavn.

Det første fly fra Billund mod Ho Chi Minh City letter den 12. december 2018, og rejsesæsonen strækker sig frem til 10. april 2019 med mulighed for selv at bestemme, om vinteren skal forsødes i fx en uge, 14 dage eller endnu længere tid.

Indlogeringen varierer fra et 3-stjernet storbyhotel i Ho Chi Minh City til et resort med privat strand i Phan Thiet og endda et 5-stjernet luksushotel midt i det pulserende storbyliv.

”Vi har efterhånden fået en del rigtig attraktive muligheder for vores rejsende i Vietnam – og det uanset, om man er til strand-daseri og surfing eller storbyliv og gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige. Man kan endda kombinere begge dele og fx tage en rundrejse med stop i Hanoi, Ho Chi Minh City, Hoi An og Phan Thiet, hvis man for alvor vil stifte bekendtskab med dette smukke og utroligt gæstfri land, der sågar for ganske nyligt er blevet kåret som fremtidens rejsemål,”forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Noget for enhver smag og pengepung
Rejsende, der altså vil rundt og opleve landets mange facetter, kan selv skræddersy en rejse rundt i det smukke land med den fantastiske natur og kultur. Eller man kan vælge at slappe af og nyde livet i kystbyen Phan Thiet med små hyggelige restauranter, gode forhold til kite- og windsurfing samt røde sanddyner, så langt øjet rækker.

”Om man vil være i Vietnam i en uge eller fx 14 dage er helt op til en selv, og hvor meget af landet, man vil stifte bekendtskab med. Vores produkt i Vietnam er ekstremt fleksibelt, så det handler i høj grad om muligheder frem for begrænsninger, når først man har besluttet sig for at rejse dertil. Alt kan næsten lade sig gøre, så det er vel næsten kun rejsebudgettet, der skal afgøre, hvad man ender med at se, opleve og, ikke mindst, smage,”mener Glenn Bisgaard.

Flyrejsen fra Billund til Saigon i Vietnam sker med Turkish Airlines med mellemlanding i Istanbul. Priserne starter fra ca. 8.498,- kr. per person for fly og hotel med morgenmad i 14 dage.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.