Gå til indhold
Apollo første charterrejsearrangør med MobilePay

Pressemeddelelse -

Apollo første charterrejsearrangør med MobilePay

Tidlig julegave til hver anden Apollo-rejsende

Apollo har som det første store charterrejsebureau lanceret muligheden for at betale rejsen direkte via mobil eller tablet via MobilePay. Muligheden er en tidlig julegave fra Apollo, som regner med at cirka hver anden rejsende over tid vil benytte sig af muligheden for at betale rejsen direkte fra mobilen.

Hver anden besøgende i Apollos univers sidder med enten en smartphone i hånden eller en tablet på skødet. Her browses rejser til det meste af verden, og mange af rejserne lægges også direkte i indkøbskurven og betales ved indtastning af kortoplysninger på siden.

Nu gør Apollo det endnu nemmere at klikke charterrejsen eller storbyferien hjem med endnu færre klik og med blot et swipe på smartphone eller tablet.

Apollo er således den første danske charterrejsearrangør, der lancerer muligheden for at betale via MobilePay direkte på hjemmesiden. I første omgang gælder muligheden det bestillingsmodul, der ligger øverst på Apollos mobilsite, men i starten af 2016 vil det også inkludere de kampagnebestillingsmoduler, som kunderne har adgang til.

”Vores fornemste opgave er at være lige præcis der, hvor vores kunder er, og de er på mobile devices. Vi skal konstant arbejde på at gøre det nemmere for alle kunder, også dem, der primært klarer alt via deres mobil,” forklarer Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo og fortsætter:

”Når cirka halvdelen af vores gæster er på mobil og tablet, skal de også have mulighed for at betale mobilt. Det giver faktisk ikke mening, at de skal sidde og indtaste kortoplysninger, når det kan gøres nemmere. Lige nu er det hver tredje kunde, der booker og betaler mobilt, med muligheden for at betale med MobilePay forventer vi, at det vil være cirka hver anden rejse, der bliver købt via enten mobil eller tablet.”

Cirka 2,5 mio. danskere har allerede MobilePay på deres smartphone og/eller tablet, og det er for nyligt også blevet muligt bl.a. at handle i en lang række dagligvarebutikker direkte fra mobilen.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.