Få vores nyheder på mail

Apollo forlænger aftale med Air Greenland

Pressemeddelelse   •   Okt 06, 2016 07:58 CEST

278 pladser ugentligt mellem København og Fuerteventura

Sidste år skrev Apollo kontrakt med Air Greenland, hvilket bl.a. involverede muligheden for at tilbyde charterbranchens bedste business class på ruten mellem København og Fuerteventura. Nu har Apollo netop forlænget aftalen med flyselskabet, således at der i alt er 278 ugentlige pladser dedikeret til Apollos gæster på Air Greenlands fly. Aftalen blev underskrevet i sidste uge i 1.207 meters højde ved Nuuk.

Samarbejdet mellem Apollo og Air Greenland, som bl.a. sikrer Apollos rejsende mere benplads og glade maver på flyrejsen, har været så stor en succes for begge parter, at aftalen nu er forlænget.

Det betyder i alt 278 pladser ugentligt til Apollo-rejsende på den populære rute mellem København og Fuerteventura i perioden fra efterårsferien til påsken 2017 - heriblandt 30 business class sæder med mulighed for at starte og slutte charterferien med ekstra store sæder, der kan lægges ned, og en tand ekstra luksus i forplejningen og servicen.

Flytypen er Air Greenlands Airbus 330-200, som bl.a. sikrer de rejsende bedre benplads og god komfort samt forplejning.

Aftalen mellem Air Greenland og Apollo blev i sidste uge markeret med håndtryk og signaturer i cirka 1.207 meters højde ved Nuuks varetegn Sermitsiaq.

Ruten mellem København og Fuerteventura med Air Greenland indsættes i perioden søndag den 16. oktober 2016 til søndag den 23. april 2017.

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument