Gå til indhold
Apollo forlænger aftale med Air Greenland

Pressemeddelelse -

Apollo forlænger aftale med Air Greenland

278 pladser ugentligt mellem København og Fuerteventura

Sidste år skrev Apollo kontrakt med Air Greenland, hvilket bl.a. involverede muligheden for at tilbyde charterbranchens bedste business class på ruten mellem København og Fuerteventura. Nu har Apollo netop forlænget aftalen med flyselskabet, således at der i alt er 278 ugentlige pladser dedikeret til Apollos gæster på Air Greenlands fly. Aftalen blev underskrevet i sidste uge i 1.207 meters højde ved Nuuk.

Samarbejdet mellem Apollo og Air Greenland, som bl.a. sikrer Apollos rejsende mere benplads og glade maver på flyrejsen, har været så stor en succes for begge parter, at aftalen nu er forlænget.

Det betyder i alt 278 pladser ugentligt til Apollo-rejsende på den populære rute mellem København og Fuerteventura i perioden fra efterårsferien til påsken 2017 - heriblandt 30 business class sæder med mulighed for at starte og slutte charterferien med ekstra store sæder, der kan lægges ned, og en tand ekstra luksus i forplejningen og servicen.

Flytypen er Air Greenlands Airbus 330-200, som bl.a. sikrer de rejsende bedre benplads og god komfort samt forplejning.

Aftalen mellem Air Greenland og Apollo blev i sidste uge markeret med håndtryk og signaturer i cirka 1.207 meters højde ved Nuuks varetegn Sermitsiaq.

Ruten mellem København og Fuerteventura med Air Greenland indsættes i perioden søndag den 16. oktober 2016 til søndag den 23. april 2017.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.