Gå til indhold
Apollo forlænger sin satsning på tryghed og fleksibilitet

Pressemeddelelse -

Apollo forlænger sin satsning på tryghed og fleksibilitet

Da pandemien brød ud lancerede Apollo ’Det trygge valg’, som har til formål at give kunderne øget fleksibilitet og tryghed, når de bestiller en rejse i en tid, hvor usikkerheden ved at rejse kan være stor. Apollo forlænger nu ordningen yderligere og inkluderer, som den eneste rejsearrangør, tilbuddet på samtlige charterrejser – også til den kommende vintersæson.

“Vi oplever, at nogle kunder føler en usikkerhed ved at booke sin rejse i god tid, da de er usikre på, hvilke betingelser og rejsevejledninger som gælder, når det er tid til at rejse. At vi nu inkluderer ’Det trygge valg’ på alle vores charterrejser til og med vintersæsonen 21/22 betyder, at vores kunder trygt kan planlægge og booke deres rejse med os endnu længere frem i tiden”, fortæller Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo Danmark.

Da pandemien brød ud sidste år lancerede rejsearrangøren mere fleksible bookingbetingelser til sine kunder. De indførte blandt andet åbent køb, fri ombooking, senere slutbetaling samt tilbagebetalingsgaranti på 7 dage, hvis rejsen skulle gå hen og blive annulleret på grund af ændrede rejsevejledninger.

Da Corona pandemien fortsat er til stede, og flere kunder ønsker at booke en vinterrejse, har Apollo netop valgt at forlænge ’Det trygge valg’ yderligere, så tilbuddet også gælder for alle vinterens rejser frem til 24. april 2022. ’Det trygge valg’ omfatter dermed ikke kun de traditionelle charterflyselskaber men blandt andet også ferierejserne med Emirates til Dubai.

’Vi ser en meget stor interesse for at komme ud at rejse igen. Samtidigt tøver mange danskere fortsat med at bestille rejsen, da pandemien gør det svært at vide, om vinterens rejser kan gennemføres som planlagt. Derfor er vi både stolte og glade over, at det aldrig har været tryggere eller enklere at booke sin rejse end det er hos os i dag’ fortæller Glenn Bisgaard.

Efterspørgslen på vinterrejser er høj hos Apollo. Antallet af bookinger er steget med 50% jævnfør sidste år, og det er Thailand, som er favoritten netop nu.

Top 3 over flest solgte vinterrejser hos Apollo:
1.Phuket
2.Fuerteventura
3.Gran Canaria

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.