Gå til indhold
Apollo godt fra start i Midtjyllands Lufthavn

Pressemeddelelse -

Apollo godt fra start i Midtjyllands Lufthavn

Midt- og vestjyder har taget godt imod de lokale charterafgange

Sidste sommer valgte Apollo, som et af de første charterrejseselskaber, at satse på flyvninger fra Karup, der efterhånden er bedre kendt som Midtjyllands Lufthavn. Det har vist sig at være en god beslutning, og Apollo er kommet rigtig solidt fra start i det jyske. Særligt midt- og vestjyder fylder godt i landskabet på de direkte flyvninger til Kreta fra Karup, og på alle afgange i 2017 måtte Apollo melde udsolgt. Apollo satser dermed også på Midtjylland som charterlufthavn den kommende sommer.

Et par tusinde charterrejsende blev det til på de direkte flyvninger fra Midtjylland til Chania på Kreta med Apollo i løbet af sommeren 2017. Opstarten for Midtjyllands Lufthavn som charterlufthavn har således været pæn, hvilket betyder, at Apollo også vil satse på charterflyvninger fra Midtjyllands Lufthavn for sommeren 2018.

”Tallene kan naturligvis på ingen måde måle sig med fx København eller Billund, hvilket man heller ikke kan forvente. Men vi synes, det er en rigtig pæn start, og vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Midtjyllands Lufthavn. Det samme er de rejsende. Derfor vil vi selvfølgelig også satse på afrejse fra Karup til Kreta den kommende sommer,” lyder det fra Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, der også afslører, at alle otte charterflyvninger mellem Midtjyllands Lufthavn og Kreta sidste sommer måtte melde udsolgt.

Populær mulighed blandt midt- og vestjyder
Det er særligt midt- og vestjyderne, der har taget rejserne fra Karup med Apollo til sig. En midt- eller vestjyde satte sig således på fire ud af ti flysæder i løbet af sommeren 2017.

Næsten lige så mange af de rejsende havde dog adresse i Østjylland, mens de øvrige passagerer var en blanding af rejsende fra Sønderjylland, Fyn, Nordjylland og endda nogle få fra Storkøbenhavn.

"Vi kan bestemt genkende de flotte tal og har også bemærket den positive modtagelse, som flyvningerne har fået. Udover vores daglige afgange til og fra København, synes vi i det hele taget, det er glædeligt at kunne udvide paletten af muligheder fra Midtjyllands Lufthavn med Apollo som samarbejdspartner. Vi håber, væksten vil fortsætte," udtaler DAT's salgsdirektør Torben Ravnkilde.

Direkte til Kreta igen i 2018
De foreløbige resultater i forbindelse med samarbejdet mellem Apollo og Midtjyllands Lufthavn gør, at Apollo fortsætter samarbejdet den kommende sommer med direkte flyvninger fra det midtjyske til Chania på Kreta i sommerferieperioden fra 29. juni til og med 10. august 2018.

”Vi oplever, at mange sætter stor pris på muligheden for at flyve fra Karup samt på, at de ikke skal spekulere på fx udgifter til parkering eller lange køer til check-in og ved security, hvilket jo virkeligt er noget, som vi kan tilbyde sammen med Midtjyllands Lufthavn, og som i sidste ende også højner rejseglæden,” slutter Glenn Bisgaard.

Related links

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat, Skoleglæde.nu og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.