Gå til indhold
Apollo indgår samarbejde med Astralis

Pressemeddelelse -

Apollo indgår samarbejde med Astralis

Nyt samarbejde mellem Apollo og eSport-holdet

Apollo er som rejsearrangør kendt for at sætte fokus på aktiv ferie med underbrandet Apollo Sport samt aktiv fritid med bl.a. projektet Væk fra skærmen. Nu teamer Apollo op med eSport-arrangøren RFRSH Entertainment, der står bag eSport-holdet Astralis, med et nyt, stort partnerskab. Det nye samarbejde får officielt premiere ved den nye internationale Counter-Strike-turnering BLAST Pro Series, der løber af stablen i Royal Arena den 25. november. Samarbejdet vil dog også kunne opleves på Apollos sportsresorts.

RFRSH Entertainment og Apollo har i dag offentliggjort rammerne for et nyt, stort partnerskab mellem Apollo og den internationale Counter-Strike turnering BLAST Pro Series, som får verdenspremiere foran mere end 10.000 tilskuere i Royal Arena den 25. november.

Aftalen mellem Apollo og RFRSH Entertainment bliver således officielt skudt i gang i forbindelse med BLAST Pro Series i København, hvor Apollo, ud over aktivering og eksponering til selve eventen, har sikret sig et antal billetter til kundeaktiviteter.

Computerspil som drivkraft til aktiv livsstil
Den nye aftale bliver dog for alvor synlig efter nytår, når Apollo Sport, i samarbejde med bl.a. de danske verdensstjerner fra eSport-holdet Astralis og RFRSH’s sportsdirektør Kasper Hvidt, introducerer en helt nye eSports-specifik trænings-camp på nogle af Apollos Apollo Sport resorts med udgangspunkt i det populære Playitas resort på Fuerteventura.

”Hos Apollo Sport handler det om at kombinere træning, sport og en sund livsstil med gode oplevelser, sol og varme. Både familier og top seriøse sportsfolk benytter vores resorts af samme årsag, og langt hen ad vejen handler eSport om præcis det samme: Forberedelse, form og sundhed kombineret med underholdning og oplevelser,” lyder det fra Ulrik Nissen, Head of Marketing hos Apollo.

Han forklarer tankerne bag samarbejdet:

”Vi har vel alle oplevet den lukkede dør og enstavelses-svarene, der til tider kan komme fra vores teenagebørns værelser, og vi kender derfor alle behovet for at lave noget sjovt sammen med dem – og det må gerne være sundt. Det er nogle af tankerne bag Apollos samarbejde med RFRSH, Astralis og sportsdirektør Kasper Hvidt, hvor vi sammen med spillerne og holdet bag, hopper ind i den fremstormende og utroligt populære eSports-verden, der kombinerer lysten til at spille computerspil med fysisk aktivitet.”

eSport er også sport
Selvom eSport i manges ører måske lyder som noget, der rimer på pizza, chips og cola er realiteten altså en helt anden.

”RFRSH har sammen med Kasper Hvidt introduceret en performance-model, der er udviklet til eSport-atleter på alle niveauer. Det handler helt basalt om, at du bliver bedre og dygtigere til at spille, hvis du lever sundt og er i god form. Fysisk træning, sund kost og en klar hjerne gør dig simpelthen bedre i stand til at holde koncentrationen foran computeren i længere tid, overskue komplekse situationer og arbejde sammen med dit hold,” forklarer Ulrik Nissen og fortsætter:

”Hos Apollo vil vi gerne bidrage til forståelsen af, hvordan en sund livsstil gør dig i stand til at forbedre dine præstationer og i øvrigt gør det meste andet i livet sjovere. Vi glæder os derfor til at fortælle meget mere om samarbejdet med RFRSH, Astralis og Kasper Hvidt, der blandt meget andet indeholder en helt ny eSports trænings-camp og en masse andre tiltag for både spillerne og deres familier. Men lige nu glæder vi os mest af alt til at være en del af BLAST Pro Series i Royal Arena i november. Det forventer vi os rigtig meget af.”

Topresultater og underholdning
Hos RFRSH Entertainment, der står bag både Astralis og den nye BLAST Pro Series Counter-Strike turnering, har man også høje forventninger til samarbejdet.

”For os handler det om hele tiden at gøre spillerne i stand til at levere topresultater - og om underholdning for hele familien. Apollo Sport er dermed den perfekte partner, og kombinationen af et dedikeret fokus på forbedring af resultater og de gode oplevelser falder helt i tråd med, hvad vi er i gang med at skabe med BLAST Pro Series og vores hold,” forklarer Jordi Roig, kommerciel direktør hos RFRSH Entertainment.

”Sammen med Kasper Hvidt og Mikkel Hjuler fra FysiQ har vi skabt en performance-model med det ene formål at forbedre spillernes muligheder for at blive bedst inden for netop deres felt. Det er den model, vi nu vil udbrede i tæt samarbejde med Apollo. Det vil blandt andet ske på Apollos sportsresorts, hvor der nu bliver nye muligheder for gode oplevelser sammen med familien eller med holdkammerater og venner – alt sammen med træningsmetoder hentet fra eSport-verdenen.”

Aftalen mellem Apollo og Astralis samt RFRSH Entertainment træder i kraft omgående og vil blandt andet indeholde aktiviteter for publikum og de millioner af seere, der forventes at være til BLAST Pro Series i København.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.