Gå til indhold
Apollo introducerer Apollo Mondo Local

Pressemeddelelse -

Apollo introducerer Apollo Mondo Local

Apollo Mondo Enjoy skifter navn

Hotelkonceptet, der er kendt som Apollo Mondo Enjoy, skifter nu navn til Apollo Mondo Local. Apollos populære hotelkoncept for rejsende med hang til ekstra lokale og autentiske oplevelser, forbliver dog det samme med fokus på den særlige lokale forankring, smagene, duftene og historierne.

Apollo Mondo Enjoy bliver til Apollo Mondo Local, som samtidigt bliver Apollos største hotelkoncept med i alt 27 hoteller rundt omkring i verden.

Det nye navn afspejler i højere grad, hvad det er, man køber, når man bestiller en rejse og bakker desuden Apollos særegne DNA op.

”Nærhed og den lokale forankring har altid været en vigtig del af vores DNA. For os er det essentielt, at man kan føle, lugte og smage, hvor man er henne i verden, når man rejser med os. Det er ekstra udtalt i Apollo Mondo Local konceptet, som har fået sit navn, fordi vi vil understrege det ægte og den lokale kobling,” forklarer Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Apollo Mondo Local er stadig håndplukkede hoteller, hvor relationer og den personlige kontakt er den afgørende faktor. Ingen af hotellerne er ens og vil hver især tilbyde en kontakt med gæsterne, som er stedets helt egen.

På den måde oplever de fleste gæster også at blive overraskede, når de vælger et Apollo Mondo Local hotel til deres ferie, hvilket bl.a. resulterer i, at Apollo Mondo Local hoteller er blandt de hoteller, der har allerhøjest gæstetilfredshed.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.