Gå til indhold
Apollo introducerer hele fem nye Apollo Mondo hoteller den kommende sommer

Pressemeddelelse -

Apollo introducerer hele fem nye Apollo Mondo hoteller den kommende sommer

Mondo-fans kan se frem endnu flere valgmuligheder næste sommer

Antallet af Apollo Mondo hoteller og resorts stiger endnu engang med den kommende sommerrejsesæson. Siden Mondo-konceptet blev udtænkt hos Apollo i 2014 og til nu, er antallet af tilbud under Mondo-paraplyen i forvejen steget fra to og til intet mindre end 76 hoteller. Til sommer kommer der foreløbigt fem nye til. Blandt andet kan Apollo-rejsende se frem til et Apollo Mondo Family på Zakynthos samt et Apollo Mondo Selected i Alanya. Flere Mondo-projekter er dog allerede i støbeskeen.

Det hele begyndte i 2014 med en idé og en række gode inputs fra Apollos egne rejsende omkring, hvad de efterspurgte, når de skulle holde ferie. Siden er Apollo Mondo blevet en stor succes hos Apollo, og to hoteller i 2014 er blevet til intet mindre end 76 Apollo Mondo hoteller og resorts i 2018.

For den kommende sommersæson lancerer Apollo nu foreløbigt yderligere fem Apollo Mondo hoteller på fem forskellige destinationer. Fælles for dem alle er, at det er hoteller med høj tilfredshed blandt gæsterne, et bredt udvalg af faciliteter, en god beliggenhed på eller tæt på stranden samt, at hotellerne kun kan bestilles gennem Apollo.

Tre nye Mondo-muligheder til familier
Blandt nyhederne er bl.a. tre nye Apollo Mondo Family, som henvender sig specifikt til rejsende familier.

Det er hoteller med familievenlige aktiviteter, hvor der er plads til alle – uanset alder. Desuden giver Apollo Mondo Family mulighed for at være del af Club Polly & Mino, som er Apollos børneklub, og som frem til 15. december kan tilkøbes til blot 1 kr.

”Vi har hele tiden fokus på at udvikle vores Apollo Mondo-koncept, fordi det ganske enkelt er det, vores gæster vil have. Det var gæsterne, der i sin tid fortalte os, hvad de ønskede af deres ferie, og vi har siden blot pareret ordre og holdt fast, fordi de fleste af vores gæster altså vil have ferie-koncepter, som er skræddersyet til dem – hvad enten de rejser som par, med små børn eller noget tredje. Det betyder også, at vi hele tiden udvider vores Mondo-udbud for at følge med efterspørgslen. For når gæsterne en gang har oplevet en Mondo-ferie, så er det også i vid udstrækning det, de vil have næste gang,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

De nye Apollo Mondo Family tæller bl.a. det 4-stjernede Tsilivi Beach på Zakynthos i Grækenland, som i øjeblikket totalrenoveres, så det er klar til at åbne dørene for Apollos gæster til sommersæsonen. Her vil bl.a. kunne tilbydes svømmeskole, gratis træningstimer samt Apollos populære Mondo Coffee kaffe- og juicebar.

På Cypern vil et andet Apollo Mondo Family herudover åbne direkte på stranden, når det 4-stjernede Malama Beach Holiday Village slår dørene op. På Malama Beach vil man, udover de faste Apollo Mondo Family faciliteter, bl.a. kunne nyde et alsidigt all inclusive-koncept, og altså derudover nærmest bogstavelig talt bo på midt på stranden.

Nyt Selected for Feinschmeckere i Alanya
Blandt Apollo Mondo-nyhederne er derudover det 4+-stjernede Apollo Mondo Selected hotel Gold Island i Alanya, som udover en generelt meget høj standard også bl.a. tilbyder all inclusive, egen sandstrand samt morgenyoga og muligheden for en alt i alt meget bekvem ferie.

Udover de allerede velkendte Apollo Mondo-koncepter, der tæller Apollo Mondo Family, Apollo Mondo Duo, Apollo Mondo Selected, Apollo Mondo Enjoy, barsler Apollo desuden med endnu et Apollo Mondo-koncept, som tager udgangspunkt i inputs fra de rejsende.

”Nogle af de helt nye Apollo Mondo hoteller kan vi allerede løfte sløret for nu. Andre er i støbeskeen, og Apollo Mondo er på den måde evigt foranderligt. Men vi brygger på et helt nyt Mondo-koncept, som, vi ved, vores gæster vil elske, og som vi forhåbentligt snart kan løfte sløret for.”

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.