Få vores nyheder på mail

Apollo kipper flaget ved ugens store events i København

Pressemeddelelse   •   Aug 14, 2014 12:33 CEST

Med repræsentation på både Smukfest København og Ironman Copenhagen er Apollo stærkt repræsenteret ved ugens store events i hovedstaden.

Apollo er med, hvor det sker – ikke bare på rejsen til udlandet men også i ugens løb i København.

”At være med, hvor tingene sker, er en del af Apollos strategi. Musik, underholdning og sport er vigtige elementer i den enkeltes liv generelt – også når man rejser med Apollo. Derfor er det helt naturligt, at vi er med til de store events, hvor omdrejningspunktet er netop musik, underholdning og sport,” forklarer Marketingchef for Apollo, Ulrik Nissen.

Apollo er, i samarbejde med Telia og Smukfest, repræsenteret på selve Smukfest København, som løber af stablen for første gang nogensinde torsdag og fredag.

”Det er en sjov event, og den foregår i vores baghave på 10-øren. Vi har allerede samarbejdet med Telia henover sommeren, hvor vi sammen har uddelt gratis is ved Amager Strandpark og på den måde har skabt glæde i sommervarmen. Nu ser vi frem til at samarbejde igen og sammen være en del af glæden ved at gå på festival.”

Telia og Apollo har et fælles område på Smukfest København, hvor de bl.a. byder på en fotokonkurrence for de glade festivalgængere.

Apollo er dog også endnu engang med som sponsorer på årets største sportsevent, Ironman Copenhagen.

”Ironman er jo blevet en institution i sig selv, og vi har været med, siden det hed Challenge Copenhagen. Sponsoratet skal ses i sammenhæng med et af vores mest populære produkter, Playitas, som vel er Apollos entydigt største succes gennem de seneste fem år. Triatlon og sport generelt er en stor del af Playitas, og vi har jo vores eget Challenge-løb på Playitas i påsken hvert år. Derfor er et sponsorat af Ironman oplagt for os. Det er ganske enkelt her, en del af vores målgruppe er,” slutter Ulrik Nissen.


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Vedhæftede filer

PDF-dokument