Gå til indhold
Apollo klar med Mondo Family Resort i Fujairah

Pressemeddelelse -

Apollo klar med Mondo Family Resort i Fujairah

Rejsearrangøren hitter med egne koncepthoteller

Apollos satsning på egne koncepthoteller har været en succes blandt de danske rejsende. Derfor lancerer Apollo nu et nyt familiekoncepthotel i det populære Fujairah. Hotellet er det prisvindende Radisson Blu Resort, som bl.a. tidligere har vundet Traveler’s Choice Awards blandt TripAdvisors brugere, og som altså nu bliver det sjette Apollo Family Resort og det andet på listen over resorts, som også modtager gæster i vintersæsonen.

Resorts med særligt fokus på familie eller sport er et godt trækplaster blandt de danske rejsende. Apollo udvider derfor nye Apollo Mondo-sortimentet med Radisson Blu Resort Fujairah i De Forenede Arabiske Emirater.

Det prisvindende resort ligger lige på sandstranden og i en rolig og afslappet atmosfære mellem de dramatiske Hajar-bjergene og det azurblå hav med adgang til over 500 meter privat strand samt pools for hele familien.

Vinterferie med sand mellem tæerne
Om vinteren forvandles Radisson Blu Resort Fujairah til et af Apollos Mondo Family Resorts, idet hotellet er oplagt for familier, der vil nyde børneklub, svømmeundervisning, god og sund mad samt kaffe- og juicebar. Resortet er derudover udstyret med et fitnesscenter og giver adgang til fri træning.

Vil man desuden slippe for at hive pungen op ad lommen, hver gang børnene vil have en is, juice eller snacks, er der mulighed for tilkøb af all inclusive på Radisson Blu Resort Fujairah samt soft all inclusive uden alkohol.

Alle værelser på resortet har balkon med udsigt over havet og kan rumme familier på op til fire personer.

”Radisson Blu Resort i Fujairah har længe været et af de foretrukne resorts i området blandt mange af vores rejsende. Nu bliver opholdet på hotellet blot endnu bedre, fordi vores særlige Apollo Mondo-program, som er særligt udformet ud fra vores gæsters ønsker, giver flere tilbud til gæsterne. Med tre flyvninger om ugen til De Forenede Arabiske Emirater er det derudover muligt at tilpasse ferielængden til den travle danske børnefamilies kalender, fordi man kan vælge at sammensætte ferien efter det antal dage, som passer bedst – uanset om det er et længere ophold eller blot en forlænget weekend,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Apollo Mondo Resorts er opstået på baggrund af rejsendes ønsker og bliver drevet i samarbejde mellem Apollo, de enkelte hotelejere, lokale kokke samt eksperter inden for forplejning og rejser. Hotellerne, som er en del af Apollo Mondo, er desuden udvalgt ud fra, at de er attraktive, ligger tæt på stranden samt, at de tilbyder gratis wifi. Apollo Mondo Family Resorts findes desuden på De Kanariske Øer, Rhodos, Kos samt i Kroatien og Tyrkiet.


Priserne på Radisson Blu Resort Fujairah starter fra 4.998 kr. for voksne og 2.998 kr. for børn.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.