Gå til indhold
Apollo klar med Mondo Family Resort i Fujairah

Pressemeddelelse -

Apollo klar med Mondo Family Resort i Fujairah

Rejsearrangøren hitter med egne koncepthoteller

Apollos satsning på egne koncepthoteller har været en succes blandt de danske rejsende. Derfor lancerer Apollo nu et nyt familiekoncepthotel i det populære Fujairah. Hotellet er det prisvindende Radisson Blu Resort, som bl.a. tidligere har vundet Traveler’s Choice Awards blandt TripAdvisors brugere, og som altså nu bliver det sjette Apollo Family Resort og det andet på listen over resorts, som også modtager gæster i vintersæsonen.

Resorts med særligt fokus på familie eller sport er et godt trækplaster blandt de danske rejsende. Apollo udvider derfor nye Apollo Mondo-sortimentet med Radisson Blu Resort Fujairah i De Forenede Arabiske Emirater.

Det prisvindende resort ligger lige på sandstranden og i en rolig og afslappet atmosfære mellem de dramatiske Hajar-bjergene og det azurblå hav med adgang til over 500 meter privat strand samt pools for hele familien.

Vinterferie med sand mellem tæerne
Om vinteren forvandles Radisson Blu Resort Fujairah til et af Apollos Mondo Family Resorts, idet hotellet er oplagt for familier, der vil nyde børneklub, svømmeundervisning, god og sund mad samt kaffe- og juicebar. Resortet er derudover udstyret med et fitnesscenter og giver adgang til fri træning.

Vil man desuden slippe for at hive pungen op ad lommen, hver gang børnene vil have en is, juice eller snacks, er der mulighed for tilkøb af all inclusive på Radisson Blu Resort Fujairah samt soft all inclusive uden alkohol.

Alle værelser på resortet har balkon med udsigt over havet og kan rumme familier på op til fire personer.

”Radisson Blu Resort i Fujairah har længe været et af de foretrukne resorts i området blandt mange af vores rejsende. Nu bliver opholdet på hotellet blot endnu bedre, fordi vores særlige Apollo Mondo-program, som er særligt udformet ud fra vores gæsters ønsker, giver flere tilbud til gæsterne. Med tre flyvninger om ugen til De Forenede Arabiske Emirater er det derudover muligt at tilpasse ferielængden til den travle danske børnefamilies kalender, fordi man kan vælge at sammensætte ferien efter det antal dage, som passer bedst – uanset om det er et længere ophold eller blot en forlænget weekend,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Apollo Mondo Resorts er opstået på baggrund af rejsendes ønsker og bliver drevet i samarbejde mellem Apollo, de enkelte hotelejere, lokale kokke samt eksperter inden for forplejning og rejser. Hotellerne, som er en del af Apollo Mondo, er desuden udvalgt ud fra, at de er attraktive, ligger tæt på stranden samt, at de tilbyder gratis wifi. Apollo Mondo Family Resorts findes desuden på De Kanariske Øer, Rhodos, Kos samt i Kroatien og Tyrkiet.


Priserne på Radisson Blu Resort Fujairah starter fra 4.998 kr. for voksne og 2.998 kr. for børn.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.