Gå til indhold
Apollo klar med to nye Playitas-hoteller

Pressemeddelelse -

Apollo klar med to nye Playitas-hoteller

Interessen for at holde aktiv ferie er over de seneste år flerdoblet, og Apollo forudser, at efterspørgslen vil øges endnu mere, når danskerne igen må rejse frit. I et forsøg på at følge med den øgede efterspørgsel åbner Apollo derfor hele to nye koncepthoteller under varemærket powered by Playitas-paraplyen i landet, hvor det hele begyndte – nemlig Grækenland. Apollo er i forvejen Nordens største arrangør af træningsrejser. 

Siden lanceringen af Apollo Sports tilbage i 2009 har træningsrejser været en stor succes for Apollo, der i dag tilbyder Nordens bredeste træningskalender og ti forskellige sportshoteller i syv lande. Efterspørgslen på aktive ferier er kun gået en vej, og Apollo forudser, at den udvikling vil fortsætte. Derfor åbner Apollo nu to nye Powered by Playitas sports resorts i hhv. Sivota på det græske fastland og Myrina på den græske ø Limnos.

De to hoteller åbner dørene for de første gæster til sommersæsonen 2021. Og både Sivota Retreat – Powered by Playitas og Porto Myrina – Powered by Playitas vil tilbyde nybyggede fitnessfaciliteter, crossfit, holdtræning, tennisbaner og vandsport. Herudover lægger begge resorts vægt på høj komfort, sunde og varierede måltider og fantastiske poolområder for hele familien.

”Interessen for aktive ferier er nærmest eksploderet de seneste år, og vi regner faktisk med, at det tager endnu mere fart på den anden side af corona. Den efterspørgsel skal vi selvfølgelig følge med, men det skal til enhver tid være et tilbud, som også er af den højeste kvalitet, og det er Playitas – uanset, om man er eliteatlet eller hobbyudøver,” fortæller Glenn Bisgaard fra Apollo. 

Powered by Playitas betyder da også, at man kan forvente olympiske pools til svømmetræningen, tennisbaner, padle, yoga, cykling, holdtræning af enhver art og et hav af udendørs aktiviteter.

Unikt for vores powered by Playitas hoteller som nu åbner i Grækenland, er Sports Inclusive. Sports Inclusive indebærer et bredt udvalg af sport og træning, der er inkluderet i rejsens pris. Powered by Playitas filosofien er, at alle som vil skal have gode træningsmuligheder, prøve nye sportsgrene og mærke træningsglæden uden ekstra omkostninger. 

Powered by Playitas
Med de to nye sportshoteller i Grækenland kan Apollo-rejsende nu vælge mellem fem resorts

under Playitas-varemærket. Heriblandt Flagskibet Playitas Resort på Fuerteventuras østkyst samt søsterhotellet La Pared – Powered by Playitas på øens vestkyst. Herudover åbnede Apollo et Playitas resort i Hurghada i Egypten i 2018. Og til sommer 2021 åbnes altså de to nye resorts på hhv. det græske fastland og på Limnos.

”Når hoteller får et Powered by Playitas-stempel, betyder det også en garanti for et højt niveau af service, uddannelse, faciliteter, infrastruktur og mad. Gæster, der tidligere har besøgt Playitas og La Pared vil genkende mange fællesnævnere, hvis de besøger Sivota Retreat eller Porto Myrina, men de får samtidigt nogle helt nye fantastiske omgivelser at boltre sig i,” fortæller Glenn Bisgaard.

De to nye hotellers placering er i øvrigt ikke tilfældig.

Både Sivota på fastlandet og den autentiske ø Limnos er begge kendte for deres varierede landskab samt gode muligheder for bjergvandring, mountainbiking og løb. I begge områder er der desuden adskillige gode vandrestier af varierende sværhedsgrad, og bugterne ved hotellerne tilbyder nogle af de bedste forhold for svømning, stand up paddle og kajak.

Første afrejse til de nye sportshoteller i Grækenland ligger i maj (Sivota den 10. maj 2021 og Limnos den 15. maj 2021).

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.