Få vores nyheder på mail

Apollo klar til Odense Lufthavn

Pressemeddelelse   •   Apr 20, 2012 14:19 CEST

Fynboer og andre har taget godt imod de mange rejsetilbud fra Odense Lufthavn siden 2007, hvor Apollo startede op fra Fyn. Dog har fynboerne i år ikke honoreret interessen for nyheden Rhodos, der som konsekvens heraf må skrinlægges

"Vi er stadigvæk meget glade for at tilbyde fynboerne rejser til sydens sol med direkte flyvning fra Odense til Kreta, Mallorca og Bulgarien. Det gør vi ufortrødent den forestående sommer, ligesom vi har gjort det siden 2007. Dog har vi måttet skære i udbuddet af rejser, da det desværre viser sig, at nyheden for i år, Rhodos, ikke har haft så stor interesse, som vi havde håbet på. Det betyder, at fynboerne i stedet må køre til Billund eller København for at komme direkte til Rhodos. Skulle vi få indikationer på, at interessen for Rhodos er der, er det klart, at vi vil gen-overveje Rhodos, men i givet fald først fra sommeren 2013", konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Apollos udbudte rejser fra Odense Lufthavn ligger i skolernes sommerferie, som er den mest efterspurgte ferieperiode i løbet af det danske kalenderår. Dog gennemføres flyvningen til Kreta i en lidt længere periode end til Mallorca og Bulgarien, da interessen for Kreta historisk set er meget høj.

 Apollos 2012-flyvinger ud af Odense Lufthavn:

  • Bulgarien: Første flyvning i 2012 er den 23. juni, og sidste flyvning for sæsonen ligger den 4. august. Der er én ugentlig afgang, og Apollo flyver med Malmø Aviation, flytype RJ100
  • Mallorca: Første flyvning i 2012 er den 29. juni, og sidste flyvning for sæsonen ligger den 3. august. Der er én ugentlig afgang, og Apollo benytter Malmø Aviation, flytype RJ100
  • Kreta: Første flyvning i 2012 er den 22. juni, og sæsonen slutter den 17. august med årets sidste flyvning fra Odense (Kreta har dermed den længste periode af de tre destinationer). Der er en ugentlig afgang, og Apollo flyver med Edelweiss (A320) 

Cirka 80 % af de gæster, der booker ud af Odense Lufthavn, er fra Fyn. Den resterende del kommer fra trekantsområdet i Jylland, og nogle kommer helt fra Aalborg-området. De kundeevalueringer fra Odense-gæster, Apollo modtog sidste år, var meget positive.

Apollo har siden 2007 fløjet til Kreta og Bulgarien fra Odense Lufthavn, hvor lufthavnens bane blev forlænget til 2000 meter.

 

 

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.