Gå til indhold
Apollo køber arrangør af ski- og surfrejser

Pressemeddelelse -

Apollo køber arrangør af ski- og surfrejser

Rejsearrangøren opruster yderligere på aktiv ferie med køb af Xtravel

Apollo har købt rejsearrangøren Xtravel, som er specialiseret i ski- og surfrejser i store dele af verden. Dermed opruster rejsearrangøren yderligere på segmentet for aktive rejser. Sammen øger Apollo og Xtravel på et i forvejen stærkt sportskoncept og tager et skridt ift. at øge kompetencerne inden for mere specielle former for aktiv ferie. ”Det har en naturlig forbindelse til vores kerneforretning,” lyder det fra Apollo.

Løb, cykling, golf, svømmetræning – og nu også ski og surfing. Apollo har netop købt den specialiserede rejsearrangør Xtravel, som er kendt for specialkompetencer inden for ski og surfing.

Xtravel flytter ind på Apollos hovedkontor i Stockholm og vil fortsat have fokus på det, de er bedst til: Ski og surfing. De beholder dermed både profil og navn, selvom de indtræder som en del af Apollo Travel Group og dermed bliver udbudt som et Apollo Sports produkt.

”Det er meget glædeligt, at vores lille rejsefamilie er vokset, og at vi nu udvider vores færdigheder ift. aktive rejser med specialkundskaber, når det gælder bl.a. skiløb og surfing. Aftalen er helt i tråd med vores fokus på sport og uddannelse, hvor vi i forvejen er specialiserede med vores Apollo Sport og Golf Plaisir,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Stadig lige rock’n’roll
Apollos overtagelse af Xtravel betyder, at Xtravel kan få en stærkere platform for yderligere at udvide ekspertiser og for at udbyde nye markeder for både private, grupper og forretningsrejsende.

”Jeg startede Xtravel i 2004, fordi jeg ønskede at udfordre de mere traditionelle typer aktive ferier inden for skisport og surfing. Nu, hvor jeg 13 spændende og lærerige år senere har fået denne fantastiske mulighed for at blive en del af en større og meget inspirerende rejsearrangør som Apollo med stor viden og et stort netværk af gode mennesker, var valget let. Jeg vil gerne være i stand til at fortsætte med at udvikle Xtravel med flere rejser til endnu flere mennesker på nye markeder - også uden at de rejsende skal miste følelsen af at rejse i små grupper med familie eller venner. Vi vil med andre ord fortsat udfordre det traditionelle og arbejde ud fra det, vi står for, som er lidt ekstra rock’n’roll,” fortæller Eric Asmussen, CEO og grundlægger af Xtravel.

Apollo er blandt Nordens største arrangører af træningsrejser og træningslejre for hobby- og elite-udøvere. Siden 2013 har Apollo fx været officiel leverandør af træningslejre til Sveriges Olympiske Komité, SOK, og det svenske olympiske hold på sportsresortet Playitas på Fuerteventura og Cavo Spada på Kreta. Apollo har i dag 14 sportshoteller med en bred portefølje af aktiviteter.

Om Xtravel
Xtravel har organiseret ski- og surfrejser siden 2004. Xtravel udfordrer den traditionelle aktive ferie med surfing, skiløb, mountainbike, motocross og en række andre aktiviteter, der giver adrenalinsus. Xtravel er vokset støt i branchen takket være en solid ekspertise og evnen til, i samarbejde med professionelle guider og instruktører, at levere udfordrende rejseindhold til spændende destinationer året rundt.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier, cityrejser og krydstogtferier samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic AB. Apollo Travel Group har cirka 500 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, som rejser til destinationer i hele verden.

Apollo har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med mere end 300.000 medarbejdere. Apollo arbejder aktivt for holdbare rejser og det sociale ansvar og samarbejder med bl.a. SOS Børnebyerne, Ecpat og Sveriges Olympiske Komité. Apollo er Travelife certificerede siden 2014.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.