Gå til indhold
Apollo lancerer charterbranchens bedste business class

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer charterbranchens bedste business class

En ny samarbejdsaftale med Air Greenland på ruten mellem København og Fuerteventura sikrer, at Apollos chartergæster kommer frem med udstrakte ben og glade ganer. Ruten indsættes pr. 25. oktober 2015.

Efterspørgslen efter business class på charterrejsen er stigende. Denne efterspørgsel imødekommer Apollo nu på en af de meget populære ruter fra København.

Pr. 25. oktober kan charterrejsende mellem København og Fuerteventura således vælge business class, når de rejser til den golde ø med de smukke udsigter, det fortrinlige køkken og et af Apollos helt store trækplastre: Træningsresortet Playitas.

”Vi oplever stor efterspørgsel efter at krydre charterrejsen med ekstra benplads og mere luksus allerede på flyrejsen. Derfor tager vi nu skridtet til dette samarbejde med Air Greenland. Vi har store forventninger og er sikre på, at rigtig mange danskere vil benytte sig af muligheden for at opgradere ferien – allerede fra, at de sætter sig på flyet,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Med muligheden for business class på ruten mellem København og Fuerteventura følger bl.a. større sæder, som næsten kan lægges ned, mulighed for at medbringe 30 kg bagage, separat indtjekningsskranke, loungeadgang i Kastrup Lufthavn samt gratis drikkevarer ombord på flyet. Business Class tilbydes til alle fra 12 år.

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder fleksible pakkerejser til hele verden, og med charterfly kan du tager på ferie til ca. 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.