Gå til indhold
Apollo lancerer fodboldrejser

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer fodboldrejser

Fleksible pakkerejser med garanterede billetter til bl.a. Emirates Cup, Premier League og EM-kvalifikation i England


Fodboldrejser er en populær sportsgren, som Apollo netop har valgt at stille hold til. Mens mange af konkurrenterne i feltet dog sælger billetter ”on request” og på forhånd har sammensat rejsen med fly og hotel for de rejselystne fodboldfans, giver Apollo nu mulighed for at købe fodboldrejser med sikrede billetter og med frit valg, når det gælder både flyrejse og hotel. Apollo har bl.a. sikret sig billetter til Emirates Cup, Premier League og udvalgte EM-kvalifikationskampe i England – flere kommer til løbende.

Apollos fleksible rejser bliver nu udvidet med muligheden for at tilføje fodboldbilletten til turen. Den forlængede weekend i eksempelvis London kan således fremover forsødes med billetter til en Premier League kamp. Herudover formidler Apollo billetter til bl.a. Emirates Cup samt udvalgte EM-kvalifikationskampe.

Mens mange af udbyderne af fodboldbilletter i udlandet sælger billetter til kampe ”on request”, samarbejder Apollo med officielle billetleverandører, der har sikret billetter, så der ikke er nogen fordyrende eller forsinkende mellemled.

”Vi oplever en meget stor interesse for at købe fodboldbilletter, når man i forvejen booker fly og hotel. Derfor har vi netop indledt samarbejde med anerkendte aktører, som har direkte adgang til billetterne – uden mellemled, som kan betyde, at man alligevel ikke får de billetter, man havde håbet på,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Vi starter op i det små. Lige nu tilbyder vi billetter til mange af Premier League kampene, og flere er på vej, Emirates Cup samt EM-kvalifikationskampen mellem England og Frankrig. Men fremadrettet får vi også spanske La Liga og franske Ligue 1 på programmet.”

Apollos fleksible fodboldrejser giver frit valg på hotel og flyafgange, således at man selv kan sammensætte længden af sin ferie samt finde det hotel, man ønsker at bo på.

Der er desuden mulighed for SMS-varsler på kommende kampe, der udbydes billetter til.

For yderligere info: http://www.apollorejser.dk/fodboldrejser

Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder fleksible pakkerejser til hele verden, og med charterfly kan du tager på ferie til ca. 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.