Gå til indhold
Apollo lancerer meget mere Portugal

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer meget mere Portugal

Apollo fortsætter med at udvide rejseporteføljen med nye destinationer. Nyeste skud på stammen er hele ni nye rejsemål i Portugal – heriblandt Lissabon, Cascais og Algarvekysten.

Portugals kontraster er store. Landet byder på alt fra spektakulære strande og majestætiske naturoplevelser til kulturel storbypuls. Alt afhængigt af, hvor du vælger at tage hen.

Netop det har Apollo taget højde for i de ni helt nye portugisiske rejsemål, som netop er blevet lanceret. Nemlig pulserende Lissabon, billedskønne Cascais, surferparadiset Ericeira, luksusdestinationen Estoril, alsidige Paco de Arcos, feriebyen Albufeira, smukke Portimão, Tavira, der også er kendt som Algarves Venedig, samt historiske Vila Real de Santo António.

Alt dette sammen med Madeira, som Apollo allerede har på rejseprogrammet.

”Som rejsemål bliver Portugal ofte set som Spaniens lidt mere ukendte lillebror. Desværre. For Portugal er mindst lige så smukt og har lige så meget at byde på som sin kendte nabo. Vi ser meget frem til at gøre det mere enkelt for danskerne at lære det smukke, kontrastfyldte og alsidige land at kende,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Strande og lokale retter langs Algarvekysten
Den smukke Algarvekyst har, ikke underligt, længe været en feriefavorit. Langs den 160 km lange kyst fra Cape St. Vincent i vest til den spanske grænse i øst venter bl.a. sandstrande og golfbaner i verdensklasse.

”Hele Algarvekysten er faktisk et besøg værd, men det er ikke tilfældigt, at Albufeira er Portugals mest populære sted om sommeren. Her kan man nyde en fantastisk ferie blandt hvidkalkede huse, smalle gader og farverige både, der flyder i havnen - alt sammen toppet med uforglemmelige madoplevelser,” fortæller Glenn Bisgaard.

Men Algarvekysten er meget mere end bare Albufeiras charme. Her er mange flere byer, der er værd at besøge, i forskellige størrelser og med hver deres charme.

Mens Portimão fx byder på behageligt byliv og eventyrlige grotter, byder byen Tavira på et naturreservat, broer fra en svunden tid og frisk fisk på tallerkenen.

Legende lette Lissabon og omegn
”For dem, der længes efter den ultimative kombination af storbypuls og strand, gammelt og nyt, kultur og seværdigheder, er der ikke meget, der slår Lissabon. En gåtur gennem byens gyder og den lette stemning, der skabes af roof top-barer, fado musik og dans er noget helt særligt,” forklarer Glenn Bisgaard.

Selvom det er nemt at trække ligheder til både Rom, San Francisco og Rio de Janeiro, er Lissabon noget helt andet. Det er ikke uden grund, at byen konstant udmærker sig som en favorit i Europa – her bliver alle feriebehov opfyldt på én gang: Kultur, historie, gastronomi, shopping og natteliv.

Strandene er heller ikke langt væk. Hvis man vil bo tæt på havet, men have kort vej til bylivet, kan især feriebyer som Estoril, Cascais og Ericeira noget helt særligt. Herfra tager det mindre end en halv time med tog til Lissabon.Apollo flyver til Faro og Lissabon i Portugal fra København, Billund og Aalborg.

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.