Gå til indhold
Isola Verde i Sivota bliver det første Mondo Boutique hotel (foto er skitsebillede)
Isola Verde i Sivota bliver det første Mondo Boutique hotel (foto er skitsebillede)

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer nyt hotelkoncept: Mondo Boutique

Flyt ind på et personligt designhotel denne sommer

Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje. Mondo Boutique, som det nye koncept er blevet døbt, har fokus på design og kvalitet i kombination med det autentiske og særlige lokale islæt. Mondo Boutique er et helt nyt livsstilskoncept, som har sans for selv de mindste detaljer. Første Apollo Mondo Boutique i Sivota lukker dørene op til maj næste år.

Design, kvalitet og den autentiske ferieoplevelse er noget, der fylder mere og mere, når de skandinaviske rejsende skal vælge hotel. Det ved Apollo, og rejsearrangøren udvider derfor nu deres Apollo Mondo-koncept med det helt nye hotelkoncept: Apollo Mondo Boutique.

Det første Apollo Mondo Boutique hotel åbner allerede den 13. maj i Grækenland. Isola Verde i Sivota i den nordvestlige del af det græske fastland bliver dermed fra maj 2019 startskuddet til det helt nye koncept.

Apollo har bl.a. fået hjælp fra designeren Jon Eliasson og flere lokale entreprenører til at udføre det nye koncept, som har fokus på at forkæle alle sanserne. For at smagsløgene også bliver masseret, har Apollo derudover allieret sig med kokken Dimitris Alexiadis i udformningen af hotellets menu, der, i tråd med Dimitris Alexiadis vision, har fokus på det lokale ”post modern Greek cuisine”.

”Hele Apollos sjæl, historie og fremgang bygger på lokal nærhed, viden om vores rejsemål, deres historie, kultur, traditioner og relationer til lokale partnere. Det er en del af vores DNA, som vi er stolte af. Og det er ud fra det, samt dialog med vores gæster, at vi har udviklet Mondo Boutique,”fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Smag, lugt og se verden
Mondo Boutique henvender sig således til livsnydere, som er på udkig efter mere end bare et pænt designhotel. Det er helheden, der er i fokus: Æstetik og design, gastronomi, bekvemmelighed, funktion, træning og yoga.

Hotelkonceptet gennemsyres derudover af nærhed til det lokale. Gæsterne skal kunne se, kende, lugte og smage på den del af verden, som de befinder sig i, lyder det fra Apollo, som lancerede sit første Mondo koncepthotel i 2014, og som i dag har fem forskellige koncepter med i alt 78 hoteller på 19 rejsemål.

Isola Verde som startskud
For at skabe den rette autentiske atmosfære har Apollo samarbejdet med lokale nytænkende partnere ift. udførelsen af det første Mondo Boutique hotel i Sivota i Grækenland. Isola Verde er således baseret på autentisk græsk konstruktion og design både inde og ude.

Hotellets særegne duft er sågar baseret på den græske natur omkring Sivota.

”Den søgen efter det autentiske, som Mondo Boutique og dermed Isola Verde, er forankret i, er noget, som flere og flere gæster efterspørger. De vil ikke bare bo på et hotel. De vil bo et sted, hvor de fornemmer det omkringliggende landskab, stemningen, den lokale kultur og gastronomi. Derfor ligger vores nye Mondo-koncept også helt i tråd med det, som Apollo Mondo oprindeligt er baseret på: Det, som vores rejsende vil have,”forklarer Glenn Bisgaard.

Isola Verde i kystbyen Sivota i Epirus-området i det nordvestlige Grækenland åbner sine døre for de første gæster den 13. maj 2019. Udover en unik hoteloplevelse byder området omkring Sivota også på fantastisk og dramatisk natur med grønne olivenlunde, bjerglandskab og azurblåt hav.

Det første Apollo Mondo Boutique hotel har i alt 40 værelser (heraf 20 værelser med privat pool), et stort poolområde og spa samt flere restauranter og caféer. De nærmeste lufthavne er Ioannina og Preveza. Isola Verde kan bookes nu og åbner den 13. maj 2019.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.