Gå til indhold
Apollo lancerer nyt Mondo Boutique hotel på Lesvos

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer nyt Mondo Boutique hotel på Lesvos

Der er skruet op for design, forkælelse og lokal madkultur med et moderne twist, når Apollo åbner dørene til deres helt nye Apollo Mondo Boutique hotel på Lesvos. Mondo Boutique Porto Plomari er nemlig ikke bare endnu et nybygget hotel. Der er tænkt ekstra i forkælelse til alle sanser, design, æstetik, gode materialer og komfort til hotellets gæster, der bl.a. kan se frem til masser af aktiviteter, træning og rekreation. 

Lokal græsk stemning og madkultur drysset med en knivspids luksus, strand, morgenyoga og en morgenmadsbuffet, der rummer alt det, som maven kan begære, når man er udsat for frisk havluft. Alt det og mere til er, hvad Apollo har samlet på deres helt nye Apollo Mondo Boutique hotel Porto Plomari, som oveni købet ligger idyllisk ved Det Ægæiske Hav i udkanten af den lille græske havneby Plomari.

Hotellet, som er Apollos seneste satsning på den sagnomspundne græske ø Lesvos (i folkemunde også kendt som Lesbos), er indrettet i en tidligere fabriksbygning til en sæbe- og olivenfabrik. hvilket har resulteret i en helt unik atmosfære, en særlig æstetik og rig mulighed for at opleve historiens vingesus.

Beliggenheden ved havet er samtidigt fantastisk og så tæt på stranden, som man kan komme.

Moderne græsk madkultur
Filosofien omkring Mondo Boutique-konceptet er, at maden, der serveres på hotellet, skal have et lokalt og traditionelt islæt. Således også på Porto Plomari, hvor restauranten tager udgangspunkt i det traditionelle græske køkken, som er base for alt, hvad der serveres.

Af samme årsag er menuen på hotellets restaurant også baseret på traditionelle retter for området med et moderne islæt, og køkkenet er primært baseret på lokale råvarer, der er lokalt producerede.

Der serveres Mondo Meze, traditionelle græskesmåretter, dagen igennem – og med stor variation og kreativitet. Og vinkælderen indeholder både lokale kvalitetsvine og et stort internationalt sortiment.

”Med det helt nye Mondo Boutique hotel giver vi for alvor vores rejsende det, som de vil have. Samtidig med, at vi får endnu et hotel, der leverer den ægte Apollo DNA. Man får det lokale islæt, hvor man virkelig føler, at man er rejst til Lesvos og smager og mærker det område, som man besøger, kombineret med alle de bekvemmeligheder, som man kan forvente af et 4+-stjernet hotel. Og naturligvis har det været vigtigt for os her i 2020, at der også er tænkt bæredygtige tanker omkring både byggeriet og driften,” forklarer Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

En rolig voksen-oase
Hotellet stræber da også efter at være en rolig oase og er derfor for det voksne publikum. Samtidig er der rig mulighed for at massere både sjæl og krop ved fx at deltage i morgenyoga fem dage om ugen, ugentlige træningsprogrammer, gruppetræning, vandreture eller at indtage det helt nybyggede og veludstyrede fitnesscenter med udsigt til havet.

Porto Plomari er blot det andet Apollo Mondo Boutique hotel, der er lanceret i den nye Mondo Boutique-kategori. Udover det helt nybyggede Porto Plomari findes også Isola Verde i Sivota. Begge hoteller har fokus på det lokale islæt med fokus på gastronomi, komfort, design, træning, musik og dufte.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.