Gå til indhold
Apollo lancerer nyt rejsemål i Grækenland

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer nyt rejsemål i Grækenland

Nordens største arrangør af rejser til Grækenland bliver nu endnu større. Til næste sommer udvider Apollo nemlig sit rejseprogram til endnu en helt ny destination: Den ganske særlige græske ø Limnos i den nordlige del af det Ægæiske Hav. Limnos er endnu et så ukendt som turistmål, at man for alvor kan møde det ægte Grækenland, og man kan endda nemt finde sig en lille privat badestrand. Samtidigt åbner Apollo et nyt Playitas sportshotel på øen.

Til sommeren 2021 udvider Apollo sin Grækenlands-portefølje med lidt af en perle. Øen Limnos, der også er kendt som Lemnos, er godt nok den ottende største græske ø, men den føles betydeligt mindre end sine 476 km². Samtidigt har Limnos aldrig været et af Grækenlands kendte turistmål, og det er dermed et ægte og autentisk, men samtidig stilfuldt, Grækenland, man møder her.

I øens hovedstad Myrina kan man bl.a. nyde en gåtur mellem gamle palæer, i de traditionelle gyder og mellem gamle stenhuse samt nyde en forførende kold frappé langs promenaden, mens man nyder udsigten over de smukke bugter, som Myrina strækker sig langs.

Udenfor byen byder Limnos på smukke landskaber og spændende seværdigheder samt adskillige lavvandede og fine sandstrande, der bare indbyder til et dyp. Antallet af gæster på Limnos kan samtidigt på ingen måde måle sig med antallet af strande, så der er sågar rig mulighed for at finde sit eget lille private badeparadis.

”For dem af os, der elsker Grækenland for det autentisk græske, og som nyder at rejse til de mere uspolerede destinationer, er Limnos bestemt et besøg værd! Her kan du virkelig føle, lugte og smage, at du er i Grækenland. For os her hos Apollo var det kærlighed ved første blik,” fortæller Nina Hornewall, Commercial Director, DER Touristik Nordic.

Et strejf af historiens vingesus
Ikke nok med at Limnos er et ganske særligt sted bare at være som rejsende. Øen byder også på en lang række muligheder for udforskningsture og aktiviteter, hvor man bl.a. kan besøge en række arkæologiske fund, ruiner fra fortidens paladser, kirker og romerske teatre samt flere af øens historiske byer.

For dem, der godt kan lide at være lidt mere aktive på ferien, giver øens varierede landskab desuden mulighed for ganske uforglemmelige vandreoplevelser gennem både sletter og bjerge, geologiske fænomener og varme kilder.

For en af øens magiske naturoplevelser kan man desuden gå til Cave of Filoktitis, som ligger på den østlige side af Limnos. Hulen har to indgange, en fra havet og en fra land, og det siges, at den var hjem for helten Filoktetes, da han blev efterladt alene på Limnos på vejen til den trojanske krig.

Porto Myrina – Powered by Playitas
Øens varierede natur er også hovedårsagen til, at det er netop her, Apollo har valgt at åbne sit nyeste sportshotel: Porto Myrina – Powered by Playitas.

Hotellet byder bl.a. på et stort poolområde, tre tennisbaner, nybyggede fitnessfaciliteter, en lang række muligheder for holdtræning, et stort udvalg af udendørs aktiviteter, heriblandt mountainbike og stand up paddle, samt spa.

”Porto Myrina er et oplagt valg til dem, der gerne vil være aktive på ferien, men som samtidigt gerne vil være omgivet af fantastisk smuk natur. Lige udenfor døren kan man træde direkte ud på flere gode vandrestier i bjergene, der er gode muligheder for mountainbiking samt en smuk bugt, der bl.a. byder på kajaksejlads, wake-boarding og stand up paddle,” forklarer Nina Hornewall.


Apollo har i alt seks hoteller på Limnos. Den første flyvning til Limnos afgår fra København Kastrup lørdag den 15. maj 2021. Priser starter fra DKK 2.543. 

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.