Gå til indhold
Apollo lancerer rejser til Destination Ukendt

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer rejser til Destination Ukendt

Live a Little! Det er mottoet for Apollos helt nye rejsekoncepter, der sender eventyrlystne rejsende til ukendte destinationer. Alt, hvad man skal gøre, er at pakke kufferten og tage imod verden med åbne arme.

Luk øjnene, bestil en rejse, pak kufferten, og lad destinationen være en overraskelse! Apollo har lanceret et helt nyt rejsekoncept, hvor den rejsende bliver overrasket med, hvilken destination der bliver målet.

Under mottoet ”Live a Little” vil Apollo således sende danskerne til destinationer, som vi måske ikke selv havde overvejet. Og det til priser fra 1.500 kr. for en rejse.

”Vi har mange rejsende, der ender på de samme destinationer og sågar på de samme hoteller igen og igen. Eller som rejser til en destination, som naboen har anbefalet. Og det er naturligvis også trygt og rart. Men vi vil gerne ryste lidt op i markedet og vise nogle andre destinationer frem, som helt sikkert også vil overraske positivt, og som måske endda kan blive en ny favorit,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Tag chancen, eller sæt lidt tryghed på billetten
Prisen for en rejse til ”Destination Ukendt” starter ved 1.500 kr. og vil bringe en til en destination i Apollos almindelige charterprogram, som kan være hvad som helst og hvor som helst.

Er man dog ikke helt tryg ved den model, så kan man tilkøbe lidt sikkerhed for yderligere 1.000 kr. pr. person og på den måde være garanteret minimum 4 hotelstjerner.

”Live a Little har lidt for enhver smag. Men fokus er på, at man skal tage chancen, få nye indtryk og opleve nye ting: Nye madoplevelser, nye mennesker, nye stilarter og nye omgivelser. Og så kan man selv bestemme, om man vil bruge lidt ekstra feriebudget på at få den lille ekstra sikkerhed for højere standard,” fortæller Glenn Bisgaard.

”Live a Little” er netop blevet lanceret hos Apollo og koster altså fra 1.500 kr. pr. person (2.500 kr. pr. person med garanti for minimum 4-stjernet hotel). Man vælger blot “Live a Little” eller “Live a Little PLUS” på Apollos hjemmeside samt, hvilken uge man vil rejse i. Rejser man i øvrigt med børn, er der mulighed for at vælge ”Live a Little Family”, så hotellet er familievenligt.

Senest to uger inden afrejse løfter Apollo sløret for, hvornår man præcist skal rejse, og hvor turen går hen.

Related links

Emner


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.