Gå til indhold
Apollo lancerer rejser til Mykonos

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer rejser til Mykonos

Den populære jetsetter-ø Mykonos bliver en del af Apollos satsning på kombinationsrejser i Grækenland og vil i første omgang kunne kombineres med Santorini og Naxos.

Apollos udbud af kombinationsrejser vokser lige nu støt. Et af de områder, der satses meget på, er øgruppen Kykladerne, som længe har været et af de mest populære udgangspunkter for ø-hop i Grækenland.

Her har det hidtil kun været muligt at kombinere Naxos, Paros, Ios og Milos med Santorini, men nu er kendisfavoritten Mykonos altså også føjet til listen.

”Mykonos har længe været en af kendissernes helt store favoritter, fordi øen byder på et stort udvalg af lækre hoteller, trendy strandbarer og, ikke mindst, yderst fotogene omgivelser. Kombineret med Santorini og Naxos får man altså virkelig det smukkeste, som Grækenland har at byde på. Jeg tror, kombinationen også hurtigt vil blive en favorit blandt livsnyderne,” fortæller Glenn Bisgaard, Salgsdirektør hos Apollo.

En ferie. Tre øer
Kykladerne er i det hele taget drømmen, når det gælder øhop i Grækenland.

På grund af de korte afstande mellem øerne tager mange allerede en dagstur eller to til en af de andre øer for at opleve så meget som muligt på ferien. Men der er bare grænser for, hvor meget man kan nå at se på en enkelt dag.

Derfor lancerer Apollo nu også flere kombinationsrejser med mulighed for at kombinere tre destinationer på én ferie.

"Kykladerne er jo bare en helt unik øgruppe, hvor afstandene er små, og hvor hver ø samtidigt har sin helt unikke karakter. Lige fra Naxos’ gyldne strande, over Paros’ maleriske gyder og til Santorinis spektakulære caldera. Vi vil gerne gøre det endnu nemmere for vores gæster ikke kun at se dem, men også at lære dem ordentligt at kende,” fortæller Glenn Bisgaard.

Og har man altså to ugers ferie til rådighed til sommer, så kan den passende byde på en kombineret rejse til Naxos, Paros og Santorini. Eller måske Antiparos, Paros og Santorini. Men er man mere til blot to destinationer, er der også mere end rig mulighed for det.Apollos kombinationsmuligheder for Kykladerne er:

  • Santorini + Paros
  • Santorini + Naxos
  • Santorini + Ios
  • Santorini + Milos
  • Paros + Naxos
  • Naxos + Mykonos + Santorini – Nyhed!
  • Naxos + Paros + Santorini
  • Antiparos + Paros + Santorini

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.