Gå til indhold
Apollo lancerer sit andet Mondo Boutique hotel - et autentisk designhotel

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer sit andet Mondo Boutique hotel - et autentisk designhotel

Nu åbner Apollo sit andet Mondo Boutique hotel Porto Plomari på den græske ferieø Lesvos. Hotellet er for rejsende, der leder efter mere end bare et hotel. Her er helheden nemlig i fokus – æstetik og design, gastronomi, træning og yoga. Hotelkonceptet har dog også det lokale i centrum - gæsterne skal kunne føle, se, lugte og smage, hvor i verden de er.

Det nye hotel ligger i et kulturbeskyttet område, hvor der i flere århundreder har været produceret sæbe og olivenolie. Hotellet er præget af høj æstetik og en rig lokal historie. Hotellets placering lige ved havet gør også, at gæsterne vågner op til lyden af havets bølger hver morgen. Lokal græsk stemning findes lige rundt om hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari, der kun ligger en kort gåtur derfra.

”Hele Apollos sjæl, historie og udvikling bygger på den lokale nærhed; kendskabet til vores rejsemål, historien, kultur, traditioner og relationer til vores lokale partnere – alt dette er en del af vores DNA, som vi elsker og er stolte over. Baseret på det har vi udviklet Apollo Mondo Boutique, og det afspejler vores nye hotel Porto Plomari virkelig,” fortæller Glenn Bisgaard fra Apollo.

Hotellet stræber efter at være en rolig oase og henvender sig primært til det voksne publikum. Her findes en afslappende spa og veludstyret træningsrum, holdtræning, yoga, vandringsmuligheder samt løbe- og cykelruter. Desuden har hotellet en helt ny padelbane. Alt dette gør det til et oplagt hotel og rejsemål for dem, der både vil have en aktiv og afslappende ferie.

Gastronomien på Mondo Boutique hotellerne består af traditionelle græske retter med et moderne touch. Madkonceptet Mondo Meze, består af små lokale retter, og er altid en fast del af udvalget – både til frokost, som aperitif eller til middagen.

”Vi ved, hvor vigtig god mad er for vores gæster, og på vores Apollo Mondo Boutique bliver man præsenteret for noget af det bedste, landet har at byde på. I Grækenland har vi valgt at samarbejde med Mirsini Lampraki, en anerkendt Græsk kok, kogebogsforfatter og trendsætter inden for græsk moderne gastronomi, som uden tvivl vil tilføje endnu mere smag til det i forvejen gode græske køkken” fortæller Glenn Bisgaard, Apollo.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.