Gå til indhold
Apollo lancerer surfrejser  i samarbejde med Xtravel

Pressemeddelelse -

Apollo lancerer surfrejser i samarbejde med Xtravel

Afpuds surferstilen på Fuerteventura, Sri Lanka eller i Den Dominikanske Republik

Apollo er gennem Apollo Sport en af de største arrangører af aktive rejser og træningslejre til både hverdagsmotionister og elitesportsfolk. Nu udvider Apollo, i samarbejde med surf-specialisterne fra Xtravel, det aktive program med muligheden for at mestre bølgen blå på surfboard. Apollos nye surfprogram inkluderer bølgesurfing, windsurfing samt kitesurfing på bl.a. Fuerteventura, Sri Lanka og i Den Dominikanske Republik.

At have vind i håret og ride ubesværet på den perfekte bølge er en drøm, som mange har. Nu kan Apollo indfri den drøm via et helt nyt samarbejde med specialisterne fra Xtravel.

Apollo lancerer således nu rejser med fokus på surfing, windsurfing samt kitesurfing på udvalgte datoer på populære surfdestinationer som Corralejo på Fuerteventura samt Cabarete i Den Dominikanske Republik.

Lanceringen er et led i det succesfulde Apollo Sport program.

Surfrejser med de bedste
Apollo har i forvejen ti aktive hoteller med fokus på træning samt Skandinaviens bredeste udbud, når det kommer til aktive rejser.

Desuden har Apollo allerede aktive ferier til flere af de destinationer, som der nu tilbydes mere skræddersyede rejser for surf-entusiaster eller –nybegyndere. Surfrejserne er således en naturlig forlængelse af det eksisterende rejseudbud.

”Efterspørgsel på vores aktive ferier, træningslejre og uddannelsesture med aktivt fokus har været konstant stigende, siden vi lancerede Apollo Sport i 2013. Det er alt fra familier til par, venner og enlige rejsende, der dyrker den aktive ferie. Og det er folk med meget forskellige niveauer og interesser,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, og fortsætter:

”På den måde er surfrejser en naturlig forlængelse af det eksisterende tilbud. Surfing er derudover en behagelig træningsform, som alle kan være med på, og som samtidigt kræver tid samt engagement og en dygtig instruktør for, at det lykkedes. Derfor har vi allieret os med dem, som kan give vores rejsende den bedste oplevelse, og som kan sørge for, at vores gæster rent faktisk kommer hjem fra ferien og kan fortælle, at de har lært at surfe.”

På Xtravels egne surfrejser er gæsterne sammen med guider og instruktører hele ugen, hvor de bl.a. surfer, tager på ture og får foredrag om det at surfe.

I Apollos samarbejde med Xtravel vil der i stedet være fokus på at lære at surfe – men også på at nyde ferien evt. med rejsefæller, der ikke ønsker at surfe.

”Rejserne er for dem, som gerne vil surfe eller lære at surfe, men som ikke nødvendigvis vil have fokus på dette 24-7 gennem hele ferien. Der skal også være plads til andre oplevelser og på at slappe af med familie og venner,” forklarer Glenn Bisgaard.

Om Apollos surfrejser i samarbejde med Xtravel: Pt. udbydes der surfrejser med Apollo til Madeira, Lanzarote, Fuerteventura, Sri Lanka og Den Dominikanske Republik. Prisen starter fra 2.398 kr. for bølgesurfing og windsurfing. Prisen inkluderer instruktør, udstyr samt transport til og fra surfkurser etc. Hertil kommer prisen for rejsen.

Om Xtravel: Xtravel har arrangeret surfrejser og –lejre siden 2004, hvor virksomheden blev grundlagt af Eric Amussen. Xtravels mål er at udfordre den traditionelle rejse med træning og tempofyldte rejser med fokus på surfing, skiløb, mountainbike, motorcross samt andre aktiviteter, som giver et adrenalinkick. Xtravel har vundet anerkendelse i branchen for deres viden og evne til at levere interessant og udfordrende ferieindhold sammen med professionelle guider og instruktører, der er lidenskabelige omkring det, de arbejder med.

Related links

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.