Gå til indhold
Apollo melder om rekordstigning i antallet af solgte rejser

Pressemeddelelse -

Apollo melder om rekordstigning i antallet af solgte rejser

Efter en langsom start på året, stiger salget af ferierejser nu meget kraftigt. Rejsearrangøren Apollo melder om en stigning i salget på over 70% den sidste uges tid, og det er endnu engang Grækenland, der er danskernes foretrukne favorit.

Danskernes lyst til at rejse er større end nogensinde. Hos Apollo har salget af sommerens rejser foretaget et markant hop den seneste uges tid og er øget med over 70% sammenlignet med ugerne før. Det største tryk mærkes i salget af rejser i juli, hvor stigningen er på hele 170%. *I en undersøgelse udført af rejsearrangøren selv meddeler hele 51% af danskerne også, at de ønsker at rejse udenlands til sommer.

Vi har set en jævn stigning i salget fra uge til uge siden nytåret, men pludselig tog det fart. Den gradvise åbning af samfundet og vaccineplanen har medført at danskerne begynder at se optimistisk på sommeren og sommerferien”, fortæller Leif Vase Larsen, administrerende direktør hos Apollo.

Grækenland er favoritten
Blandt Apollos mange sommerdestinationer, er det Grækenland, som udmærker sig som sommerens store vinder med Kreta og Rhodos som de to mest populære rejsemål.

Grækenland har længe været danskernes favorit, men i år virker det som om, at ekstra mange vil rejse dertil, fordi det er trygt og et velkendt rejsemål. I tillæg har grækerne håndteret pandemien utrolig godt, og vist at smitteminimerende restriktioner og turisme kan gå hånd i hånd”, fortæller Leif Vase Larsen.

Selv ferierer han i Grækenland hver sommer, og han glæder sig utrolig meget til at blive genforenet med landet og de lokale, han er så begejstret for. Dette skyldes både, at behovet for at komme ud at rejse virkelig begynder at melde sig men også for at støtte turisterhvervet i landet.

Både Apollo som arrangør og vores gæster har tænkt meget på vores lokale samarbejdspartnere, som i stor grad består af små, familieejede bedrifter som er helt og aldeles afhængig af turismen. Den service, vi tilbyder vores gæster, er i stor grad båret af vores lokale samarbejdspartnere på destinationerne, og derfor føles det også utrolig godt endelig at kunne komme tilbage", fortæller han.

Trygt at rejse med Apollo
Et øget behov for tryghed og fleksibilitet på rejsen er hos danskerne en af de tydeligste rejsetendenser, som Apollo mærker i år. Derfor har rejsearrangøren også udvidet sine vilkår, så kunderne skal føle sig helt trygge, når de skal sikre sig årets ferie. Det indebærer blandt andet åbent køb, og at man kan få sine penge tilbage inden for 7 dage, hvis rejsen skulle gå hen og blive annulleret på grund af ændrede rejsevejledninger.

Det er vores ansvar som rejsearrangør at tilpasse os verdensbilledet og vores kunders behov. Derfor har vi valgt at udvide vores vilkår i år for at give vores kunder øget fleksibilitet – og jeg er stolt af at kunne sige, at det aldrig har været tryggere hverken at booke en rejse eller rejse med os, end det er på nuværende tidspunkt” fortæller Apollo-chefen.

Apollos top 5 over flest solgte rejser pr. rejsemål indtil videre:
1.Kreta
2.Rhodos
3.Fuerteventura
4.Parga – Sivota
5.Kroatien

*Undersøgelsen er gennemført af Apollo i marts 2021 blandt et udvalg af rejsearrangørens kundedatabase.

Related links

Emner

Tags


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.