Gå til indhold
Apollo og Matas går sammen om at tilbyde tax free-priser før ferien

Pressemeddelelse -

Apollo og Matas går sammen om at tilbyde tax free-priser før ferien

Bestil rejsen hos Apollo, og køb feriefornødenhederne i Matas med 20 pct. rabat

Solcreme, mælkesyrebakterier, shampoo i rejsestørrelser og den særlige sommerduft, som hører enhver god ferie til. Mange ordner ferieindkøbene i sidste øjeblik i lufthavnen. Men nu går Apollo og Club Matas sammen og tilbyder 20 pct. på rejsens fornødenheder i Matas forud for rejsen, så man i ro og mag kan finde den solcreme, der passer til ens specifikke behov, og med sindsro kan nyde tiden i lufthavnen med en rolig kop kaffe.


Bestil din rejse hos Apollo, tag billetten med ind i din lokale Matas, find i ro og mag de ting, som du skal bruge til din ferie, og få dem så med hjem til kufferten til tax free-priser.

Det tilbud får alle Club Matas-medlemmer fra i dag.

Apollo og Matas er således gået sammen om at skabe helt særlige fordele for deres fælles kunder, og det kan være en stor fordel, hvis man fx skal handle mange ting, vil have ekstra god tid til at finde de rette produkter eller, hvis man har behov for råd og vejledning til ferieindkøbene.

Den ekstra tid i lufthavnen kan i stedet bruges på afslapning med mad og drikke forud for flyrejsen.

Kvinderne vil have det lille ekstra
Apollo og Club Matas har længe haft et samarbejde, hvor de 1,7 mio. Club Matas medlemmer har opnået point i klubben, når de har købt rejsen gennem Apollo. Disse point er populære, men samtidig har mange Apollo-rejsende efterspurgt et særtilbud i Matas, de kan bruge, når feriekufferten skal pakkes. Derfor udvider Apollo og Club Matas nu deres samarbejde.

”For os giver det god mening at udvide samarbejdet yderligere ved at tilbyde vores rejsende de ekstra fordele, som de efterspørger. Stort set alle køber solcreme, after sun og andre produkter inden afrejse, og nu gør vi det muligt for dem at finde disse i det brede sortiment, som de er vant til fra dagligdagen, og samtidigt lade dem spare penge. Fire ud af fem kvinder er medlemmer af Club Matas. Det er ofte kvinderne, der vælger solcremen op til ferien, og kvinderne har desuden en vigtig stemme, når det handler om at vælge årets feriedestination, så for os er det god synergi,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Med det nye tilbud bidrager Matas til, at forbrugerne kan bruge ventetiden i lufthavnen til fortjent afkobling. Velvidende, at de til en rigtigt god pris allerede har fået købt de varer, der skal bruges på ferie. Gitte Bang, der er ClubM Partnerchef i Matas, siger:

”I Matas er vores faguddannede personale klar til at hjælpe forbrugerne med at finde de produkter, der passer perfekt til den enkelte og den ferie, man skal på. Vi ser frem til at give 20 pct. rabat på hele vores sortiment til vores Apollo-rejsende medlemmer, så de i fred og ro kan bruge ventetiden i lufthavnen til den afkobling, de efterspørger.”

De 20 pct. rabat udløses ved, at man er medlem af Club Matas og i øvrigt fremviser en gyldig billet fra Apollo Rejser. Rabatten gælder alle produkter i Matas – dog ikke håndkøbsmedicin, gavekort eller varer, som allerede er nedsat. Tilbuddet kan bruges én gang og kun inden afrejse. Samarbejdet mellem Apollo og Matas gælder fra i dag.

Related links

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.