Gå til indhold
Apollo og Radisson udvider samarbejdet til Norden

Pressemeddelelse -

Apollo og Radisson udvider samarbejdet til Norden

Apollo og Radisson har længe haft et tæt samarbejde på destinationer rundt omkring i verden. Flere af Apollo Mondo koncepthotellerne er således hoteller i Radisson-kæden, som er nøje udvalgt for deres kvalitet og høje kundetilfredshed. Denne sommer udvides samarbejdet til også at gælde i Norden. Således bliver udvalgte Radisson hoteller i de nordiske storbyer nu en del af samarbejdet.

Samarbejdet mellem Apollo og Radisson går langt tilbage. Men på Apollos hjemmebane er det ganske nyt, at rejseselskabet Apollo og hotelkæden Radisson går sammen om at tilbyde Apollos rejsende hotelophold i de nordiske storbyer.

Allerede den 11. juli flyver det første Novair fly fra Danmark til Norge, og nogle af flyets rejsende vil givetvis skulle overnatte og nyde deres morgenmad på et Radisson Blu hoteller i Tromsö, Bergen eller Oslo. I alt syv Radisson hoteller i Norden bliver en del af samarbejdet.

”Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Apollo denne sommer. Vi ser frem til at sige velkommen til Apollos gæster på vores Radisson Blu-hoteller i både Norge, Sverige og i Danmark. Gæsterne bliver både børnefamilierne, sportsentusiasterne, kulturelskerne og alle de andre, som vi vil gøre vores for at give en god ferie i Norden,” siger Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics hos Radisson Hotel Group.

Rejserne fra Danmark til hhv. Oslo og Bergen i Norge, som afgår fra København og Aalborg, kan bestilles præcis, som vi kender det fra enhver anden charterrejse med fly og hotel.

Børneklub og fællestræning rykker med
Som en del af samarbejdet vil Apollo Mondo-konceptet, som man ellers kun kan opleve på mere sydlige himmelstrøg, blive rullet ud på udvalgte Radisson hoteller rundt omkring i Norden. På den måde vil man som gæst kunne opleve bl.a. yoga, gruppetræning, udendørstræning, løbetræning og børneklubben Polly & Mino – alt sammen med Apollos uddannede instruktører og personale.

”Flere af vores Mondo-hoteller rundt omkring i verden er allerede i dag en del af Radisson-kæden. Vi har kun positive erfaringer fra samarbejdet, som nu altså bliver udvidet til også at gælde i Norden. Derfor er vi også overbeviste om, at det vil betyde et perfekt hotelophold af høj kvalitet for vores gæster. Og så skal dem, der holder ferie i Danmark, Norge eller Sverige, naturligvis ikke snydes for alle de ting, der hører med i Apollo Mondo-konceptet, såsom børneklub og træning,” forklarer Nina Hornewall, Commercial Director hos Apollo.

I Norden findes i alt 60 hoteller i Radisson Hotel Group. Syv af disse bliver en del af Apollos hotelportefølje.

Det drejer sig om:

SE:
Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

DK:
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
Radisson Blu Scandinavia Copenhagen
Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

NO:
Radisson Blu Hotel Tromsö
Radisson Blu Royal Hotel Bergen
Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.