Gå til indhold
Apollo præsenterer Mallorca  fra en helt ny vinkel

Pressemeddelelse -

Apollo præsenterer Mallorca fra en helt ny vinkel

Nye hotelsamarbejder viser Mallorcas nyere og bæredygtige sider

Mallorca er en god gammel kending, når det kommer til danskernes rejsevaner. Men der er sket og sker rigtig meget på den populære ferieø lige nu, og Mallorca er rigtig godt på vej til at blive et hipt rejsemål for dem, der gerne vil have en særlig rejseoplevelse. Den ganske særlige Mallorca-følelse kan bl.a. opleves på de bæredygtige SOM Hotels samt på de familieejede Prinsotel, som er nyheder i Apollos sommer 2017-program. Nyhederne vil bl.a. blive præsenteret på Ferie for alle i Herning.

Den mere autentiske rejseoplevelse er noget af det, mange danskere lægger vægt på, når de skal vælge destination for den kommende ferie. Vi vil ikke spise frikadeller og kartofler, når vi sidder på en ferie-restaurant, og vi vil ikke nødvendigvis kun være omgivet af danskere.

Den helt autentiske oplevelse er bl.a. noget af det, som hotelkæden SOM Hotels på Mallorca har specialiseret sig i. Bl.a. derfor betyder navnet ”SOM” også ”vi er” på catalansk, og derfor er konceptet både lokalt, ærligt og bæredygtigt.

”SOM Hotels er et oplagt match for Apollo, som altid har fokus på de ærlige og autentiske oplevelser. Ganske enkelt, fordi vores rejsende gerne vil have den ægte oplevelse af et rejsemål. Derudover betyder SOM Hotels’ bæredygtige fokus meget for os, idet vi er en Travelife certificeret virksomhed, der har forpligtet os til at agere bæredygtigt,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Bredt udbud for både børn og voksne
Ud over at SOM Hotels lægger vægt på bæredygtighed samt autentiske lokale oplevelser, så har hotelkæden også specialiseret sig i koncepthoteller.

Det betyder, at de, sammen med Apollo, kan tilbyde indbydende hoteller, der er skræddersyet til eksempelvis børnefamilier samt til voksne over 18 år, som gerne vil være fri for børnepjask og –hvin ved poolen.

”Vi har i alt fem SOM hoteller i vores sommerprogram for Mallorca, og det er alt fra SOM Siurell, der er et mekka for rejsende med børn, SOM Serva Boutique Hotel, der kun er for voksne, til det nybyggede SOM Far, der er oplagt for dem, der gerne vil kombinere solferie med golf,” forklarer Glenn Bisgaard.

Familiejet ferieidyl
En anden Mallorca-nyhed for sommeren 2017 er den familieejede hotelkæde Prinsotel, som dækker over fire luksuriøse hoteller på Mallorca.

Prinsotel har bl.a. specialiseret sig i at give lidt ekstra luksus for feriepengene. Hotellerne er samtidigt alle renoverede og kan bl.a. bryste sig af at tilbyde både et højt serviceniveau og kvalitet på tallerknerne.

”Prinsotel er vores seneste nyhed på Mallorca, som, vi er sikre på, i høj grad vil tiltale de af vores gæster, som går op i kvalitet og det særlige lokale islæt. Samtidigt er visse af hotellerne fx oplagte til børnefamilier, fordi de er et vaskeægte bevis på, at all inclusive og høj kvalitet sagtens kan kombineres. Vi forventer derfor også, at Prinsotel bliver et kæmpe hit blandt dem, som rejser med børn,” forklarer Glenn Bisgaard.


Apollo præsenterer bl.a. de nye SOM Hotels samt Prinsotel på Mallorca ved årets Ferie for alle i Herning.

Find Apollo på stand M9830 på Ferie for alle.

Emner

Kategorier


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.