Få vores nyheder på mail

Apollo præsenterer: Vejret hos Apollo med Sara Maria Franch-Mærkedahl

Pressemeddelelse   •   Nov 30, 2015 22:50 CET

Den tidligere Vild med Dans-deltager og vejrvært Sara Maria indgår samarbejde med Apollo

Næstefter prisen er vejret det, der betyder mest for os danskere, når vi skal beslutte, hvor vi rejser hen. Derfor sætter Apollo nu fokus på rejsevejret i samarbejde med Sara Maria Franch-Mærkedahl, der bl.a. er kendt fra Vild med Dans og TV2 Vejret. Formålet er at guide danskerne til det optimale ferievejr.

Sara Maria Franch-Mærkedahl er Apollos nye ansigt, når rejseglade danskere skal finde vejen til det bedste vejr på ferien. Sammen med Apollo har Sara Maria derfor produceret en række videoer, som skal guide de rejseglade danskere til det allerbedste ferievejr.

På Apollos hjemmeside vil Sara Maria Franch-Mærkedahl derfor fremadrettet præsentere vejret på forskellige destinationer og dermed pege mod, hvordan vejret er på de forskellige rejsemål, som Apollo tilbyder.

”Sara Maria er næsten lige så glad for at rejse, som vi er, og hun har altid selv, også qua hendes tidligere job som vejrvært på TV2 Vejret, fokus på, hvor man finder det bedste rejsevejr. Hun vil derfor være Apollos vejrguide, der kan sætte ord på vejr og vind, når vi skal finde frem til netop det rejsevejr, som vi ønsker til vores ferie,” forklarer Ulrik Nissen, marketingchef for Apollo.

På Apollos hjemmeside guider Apollo og Sara Maria Franch-Mærkedahl Apollos rejsegæster til destinationer med bl.a. det perfekte morgenkaffevejr, det perfekte yoga-vejr samt aktive ferie-vejr. Med andre ord det vejr, som passer til den enkelte rejsendes perfekte ferie.

Den første video med Sara Maria Franch-Mærkedahl er allerede online på Apollos hjemmeside: http://www.apollorejser.dk/tilbudrabatter/ovrige-tilbud-og-rabatter/vejr

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Vedhæftede filer

PDF-dokument