Gå til indhold
Apollo Rejser lancerer Active app

Pressemeddelelse -

Apollo Rejser lancerer Active app

Alene i skolernes sommerferie sendte Apollo i år cirka 2.000 danskere af sted til sportsresortet Playitas på Fuerteventura. Her blev cyklet, spillet golf, svømmet, øvet smash og meget mere. Nu kan de mange aktive ferierende tage den sunde og aktive livsstil med sig hjem på mobilen og bl.a. holde styr på træning, UV-indeks samt blive guidet til Apollos træningshoteller via Apollos nye Active app til både iPhone og Android.

At være aktiv på ferien er et must for mange – uanset om det blot handler om at tage løbeskoene med i kufferten, eller man går all in og udnytter, at man kan træne fra morgen til aften, fordi man har ferie.

At mange danskere er vilde med aktiv ferie, oplever Apollo år efter år, fordi flere og flere danskere vælger at pakke cykel, yogamåtte eller løbesko for at besøge sportsresortet Playitas på Fuerteventura.

Som et led i fokus på den aktive livsstil lancerer Apollo nu Apollo Active app, som gør det muligt både at tage den aktive livsstil med på farten – både på ferien og hjemme.

Aktiv og sund ude og hjemme

Den nye app indeholder bl.a. kost og motionsråd, træningsprogrammer og en sportsshop.

Og står man på ferien og vil kende UV-index inden løbeturen, så kan Apollo Active app også give informationer herom, ligesom app’en indeholder en valutaberegner, som er lige til at hive op ad lommen.

”Det har været vigtigt for os, at app’en kan bruges både direkte og som inspiration. Derfor indeholder den første udgave af app’en bl.a. en oversigt over vores træningshoteller samt en blanding af brugbare informationer, som man kan have glæde af både hjemme og på ferien,” forklarer Ulrik Nissen, Marketingchef for Apollo og fortsætter:

”Aktiv ferie er kommet for at blive. Derfor udvider vi nu også med flere resorts til aktiv ferie rundt omkring i verden. Apollo Active app er således blot en del af vores konstante optimering af konceptet, og den vil, ligesom konceptet, hele tiden være under udvikling.”

Apollo har i en del år været ledende i charterbranchen inden for aktiv ferie. Ud af dem, der valgte at holde sommerferien på Playitas rejste 75 pct. af dem fra Københavns Lufthavn, mens 25 pct. rejste fra Billund. Børnefamilier udgjorde cirka 22 pct. af alle rejsende. 83 pct. valgte et ophold på en uge, mens 17 pct. tilbragte to uger på Playitas.


Emner

Tags


Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. 

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

 

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.