Gå til indhold
Apollo rejser til Lesvos

Pressemeddelelse -

Apollo rejser til Lesvos

Apollo åbner for rejser til Grækenlands tredjestørste ø

Nu åbner Apollo for rejser til Grækenlands tredjestørste ø Lesvos. Den græske nyhed i Apollos rejseprogram betyder ægte og autentiske oplevelser på den smukke ø i den østlige del af Det Ægæiske Hav samt mulighed for indkvartering på et helt nyt Apollo Mondo Boutique eller Apollo Mondo Local hotel.

Apollo kender Grækenland og flyver nu igen de danske rejsende til Lesvos.

Lesvos har over de senere år været et kæmpe hit blandt de norske rejsende med Apollo, og nu åbner Apollo altså også for afrejse fra Danmark og Sverige til den smukke græske ø. Apollos danske hjemmeside er netop blevet opdateret med i alt 15 hoteller og resorts på øen, og de første gæster flyves afsted mod Lesvos i maj i år.

”Vi forsøger hele tiden at udvide vores portefølje med nye spændende rejsemål, der giver mening ift. vores særlige Apollo DNA. Det skal være autentisk, ægte og lokalt, og så skal der være mulighed for nærhed og for at lære destinationen ordentligt at kende. I den forbindelse repræsenterer Lesvos en uberørt del af Grækenland, som vi ser frem til at introducere vores rejsende for til sommer,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Mondo hoteller til de kræsne
Lesvos, der også kendes som Lesbos eller Mytilini, ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav og er blandt de mere uberørte og autentisk græske øer, der samtidigt har en rig historie, masser af kultur og mulighed for en lang række sportsaktiviteter i det fri på og omkring øen.

Naturen er samtidig varieret med olivenlunde, frodige fyrreskove, golde bjerglandskaber og et uspoleret kystområde. Havet omkring øen er krystalklart, og der er mange gode strande.

Desuden er tempoet på øen et klassisk græsk tempo, der ligger på niveau med de flestes ferietempo, og indbyggerne er derudover kendte for deres gæstfrihed. Måske netop derfor oplever Apollo også den højeste tilfredshedsgrad på netop Lesvos blandt de norske rejsende til øen sammenlignet med de øvrige græske destinationer.

Det, kombineret med pittoreske havnebyer, landsbyer i bjergene og hovedstaden Mytilini, hvor der findes utallige lokale og familiedrevne taverner, ouzerier og caféer, gør Lesvos til lidt af et drømmerejsemål for dem, der gerne vil kombinere sol, afslapning og god mad med autentiske oplevelser.

Apollos hoteller på øen ligger godt fordelt mellem Plomari, Petra, Molyvos og Anaxos, så der er frit valg mellem øens mange muligheder.

Til sommer åbner Apollo desuden helt nye koncepthoteller på Levos: Apollo Mondo Local lejlighedshotellet Maria og Apollo Mondo Boutique hotellet Porto Plomari, der begge er udvalgt med stor omtanke ift. at spejle Levos’ karakteristiske sjæl og karakter.

Apollo rejser til Lesvos fra København i perioden 24. maj-11. oktober 2020.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.