Gå til indhold
Apollo sætter masser af Spanien på feriemenuen

Pressemeddelelse -

Apollo sætter masser af Spanien på feriemenuen

Pandemien har ført til øget interesse for de velkendte og etablerede europæiske rejsedestinationer. Derfor lancerer Apollo nu rejser til de spanske feriefavoritter Mallorca og Costa del Sol – fra hele landet.

Coronapandemien har ændret vores rejsevaner. Vi søger i højere grad tryghed og det mere nære. Og hvad er egentligt mere trygt end en dejlig ferie til Costa del Sol eller Mallorca? Apollo lancerer nu rejser til hele seks byer langs den spanske solkyst, heriblandt Malaga, Marbella og Estepona. På Mallorca vil de rejsende kunne vælge mellem flere velkendte rejsemål, som familiefavoritten Alcudia, Playa de Palma og Puerto de Soller.

”Hvis der er rejsemål, som kan kategoriseres som ferieklassikere blandt danskerne, så må det vist være Costa del Sol og Mallorca. Danskerne har rejst til Spanien i årtier, og vi glæder os meget til nu at tilbyde rejser til både det spanske fastland og til den populære ferieø Mallorca fra nærmest hele landet,” fortæller Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.

Bliv solkysset på solkysten
Med solskin ni ud af ti dage året rundt er det ikke svært at forstå, hvorfor så mange danskere har forelsket sig i Costa del Sol. Her ligger feriebyerne som perler på en snor – alle med hvert deres unikke særpræg.

Mens Malaga byder på storbypuls, shopping og Museo Picasso, er nabobyen Marbella mere kendt for sine jetset-vibes og eksklusivitet. Drømmer man derimod om en mere tilbagelænet bid af Spanien, så vil man måske tabe sit hjerte til de charmerende byer Estepona og Nerja, hvor den sydspanske idyl får frit spil.

”Selvom feriebyerne langs Costa del Sol har hver deres personlighed, så deler de alle det allervigtigste: Spaniernes livsglæde, kærlighed for mad og de dejlige temperaturer,” tilføjer Glenn Bisgaard.

En ø for alle
At Mallorca er tilbage i udbuddet glæder også rejsearrangøren. For øen er et feriemekka for alle. Her stortrives familier og par, vennegrupper og idrætsudøvere. De seneste år er der blevet arbejdet meget med miljø på øen, som har været med til at løfte øens unikke kvaliteter, som fik turisterne til at falde pladask for Mallorca, da de begyndte at rejse til øen for 50 år siden, frem igen.

”Det bedste ved Mallorca er, at øen taler til alle. Her har du fine strande og skønne bjerglandsbyer, fantastiske tur- og cykelmuligheder, storbypuls og landsbyidyl. Topper du det hele med den spanske kultur og gastronomien, er det svært at gå forkert i byen,” siger Glenn Bisgaard.

Herfra kan du rejse til Mallorca og Costa del Sol med Apollo

  • København
  • Billund
  • Aalborg
  • Aarhus

Afgangene til Mallorca og Costa del Sol kan købes fra slutningen af uge 7. 

Emner

Kategorier


Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 medarbejdere og en million rejsende om året. Med os kan kunderne rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Desuden tilbyder vi tryg og sikker bookning af fly og hotel separat, hvis kunden foretrækker selv at sammensætte sin rejse.

Apollo Rejser udgør, sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Apollo Rejser arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Komité). Apollo Rejser har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk.

Kontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Opgrader til Apollo Rejser

Om Apollo Rejser
Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Touristik Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.