Gå til indhold
Apollo samler 350 års rejseerfaring og mange glade rejsekunder

Pressemeddelelse -

Apollo samler 350 års rejseerfaring og mange glade rejsekunder

Sæt Apollos rejseeksperter stævne på Ferie for alle

I alt 350 års rejseerfaring er det, der bl.a. vil møde messegæsterne, som lægger vejen omkring Apollos stand ved årets Ferie for alle i Herning. Gennemsnitligt har holdet på messestanden, den såkaldte ”Apollo-type”, været ansat hos rejsearrangøren i mere end 11 år, og de har mange tilfredse rejsende på samvittigheden samt en del Apollo Mondo-smil i baglommen. 

Når messegæsterne på årets Ferie for alle i Herning vælger at lægge vejen omkring Apollos stand, er det ikke bare Hr. eller Fru Hvem-som-helst, de vil møde.

Apollo stiller nemlig endnu engang med et stort hold af passionerede rejseeksperter inden for forskellige rejsegenrer.

Det dedikerede hold har således tilsammen mere end 350 års rejseerfaring samlet iblandt sig, og de har gennemsnitligt været ansat hos Apollo i lidt mere end 11 år.

Desuden er den typiske ”Apollo-type” ofte ikke længere nogen vårhare, idet gennemsnitsalderen for en sådan er 43 år.

Det er således et både modent, etableret og vidende hold, som vil tage imod de typisk spørgelystne og interesserede messegæster i Herning.

”Vi er stolte af endnu engang at kunne stille med vores allerskarpeste hold, når vi møder messegæsterne i Herning. Jeg er nemlig slet ikke i tvivl om, at den store viden og entusiasme, der gemmer sig blandt vores medarbejdere, kommer ekstra ud over rampen i det personlige møde, som efterhånden er så sjældent i vores verden,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Høj tilfredshed med dialog som motor
Det er da også generelt høj tilfredshed blandt de rejsende, der præger Apollos gæstebog.

Rejseselskabet Mondo-produkter høster således vurderinger langt over gennemsnittet i tilfredshedsscore på kundetilfredshedstjenesten Reevoo, hvor den enkelte gæst desuden har mulighed for at spørge andre gæster om specifikke informationer om destination og hotel eller andet, der måtte være afgørende for den enkelte rejsende.

”Vi tror jo rigtig meget på dialog – også mellem vores gæster. Det kan jo være én specifik lille ting, som er afgørende for, om den enkelte får en god ferie, og hvis en anden gæst, som netop selv har rejst til destinationen, kan assistere med svar, så får alle i sidste ende en bedre oplevelse. Som rejseselskab kan vi jo kun oplyse om så og så meget, og derfor får vi bare gladere rejsende ved også at lade dem kommunikere med hinanden,” mener Glenn Bisgaard.

Vi er vilde med Mondo-ferie
At Apollos egne og nyere hotelkoncepter, Apollo Mondo, med særligt fokus på Apollo-rejsendes ønsker, den gode beliggenhed og på et mere lokalt islæt, høster særligt mange roser fra de gæster, der besøger disse, er ikke tilfældigt.

”Apollo Mondo-koncepterne er et særligt guldæg for os, fordi vores gæster selv har været med til at pege på, hvad de vil have inden for de forskellige segmenter. Det har givet os et utroligt stærkt koncept, som gæsterne er meget glade for,” slutter Glenn Bisgaard.

Apollo Mondo-konceptet dækker over Apollo Mondo Family for familier, Apollo Mondo Selected for dem med hang til særligt meget luksus, Apollo Mondo Enjoy med fokus på det nære og lokale samt Apollo Mondo Duo, som er forbudt for børn.

Emner

Tags


Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører. Apollo arrangerer charterrejser, aktive ferier og krydstogt samt fleksible rejser til hele verden, hvor du selv vælger, om destinationen skal være by eller strand samt længden af rejsen. Apollo Rejser i Danmark danner, sammen med Apollo i Norge, Sverige og Finland, flyselskabet Novair, Krone Golf, Golf Plaisir, Lime Travel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har cirka 900 medarbejdere og 1 mio. passagerer om året, der rejser til destinationer i hele verden.

Følg Apollo på Facebook, Google+ og YouTube.

Pressekontakt

Glenn Bisgaard

Glenn Bisgaard

Pressekontakt

Relateret materiale

Relaterede nyheder

Opgrader til Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi står for det bredeste charterudbud med mere end 1.450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Sol og varme
Apollo sælger først og fremmest charterrejser til sol- og badedestinationer. Hvad gælder sommeren består udbuddet hovedsageligt af europæiske destinationer, og i vinterhalvåret er det rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand, Egypten, Indien og Vietnam, som er mest efterspurgte.

Moderne og fleksibel aktør
Et af Apollos kendetegn er, at vores tilgang til at arrangere rejser er meget moderne og fleksibel. Den vigtigste følelse på rejsen skal være, at et andet land for alvor opleves på landets egne præmisser. Fokus ligger på frihed, hyggelige områder og hoteller samt lokalt præg.

Det skal være enkelt at booke, og al nødvendig information skal være let tilgængelig. Vi sætter en ære i at blive oplevet som moderne og fleksibel med rejser for enhver smag. På egen hånd, i større selskaber, med børn eller på tomandshånd. Flyet skal afgå fra en lufthavn så tæt på de rejsende som muligt, og man skal naturligvis selv kunne vælge, om man vil have transport til hotellet eller en udlejningsbil. På rejsemålet findes et bredt udvalg af hotelalternativer, udflugtsmuligheder og aktiviteter.